Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Το "ΚΕΝΤΡΙ" στον ΤΑΥΡΟ

Φιλήδονος (παιδί της αφροδίτης γαρ), σταθερός, σίγουρος, έμπιστος είναι μερικά απ’ τα χαρακτηριστικά του Ταύρου. Μόνο που εμένα το πρώτο πράγμα που μου έρχεται πραγματικά στο μυαλό όταν ακούω Ταύρος είναι……ένα τραπέζι με πολύ, πολύ όμως φαγητό και παραδίπλα ένας ευτυχισμένος, στρουμπουλός Ταύρος!! Είναι η πηγή της απόλυτης και καθολικής ευτυχίας του, γιατί όταν λέμε φιλήδονος στην ουσία εννοούμε το φαγητό και ότι περιστρέφεται γύρω απ’ αυτό, οι υπόλοιπες ηδονές ποσώς τον ενδιαφέρουν, διότι πολύ απλά την πολύ κίνηση την βαριέται!!!!Είμαι σίγουρη ότι αν βάλει κάποιος έναν Ταύρο να διαλέξει μεταξύ ενός ταψιού γαλακτομπούρεκου και μιας γκόμενας , θα προτιμήσει de facto να φάει πρώτα όλο το ταψί και μετά να ασχοληθεί με την γκόμενα, αν έχει όρεξη γιατί το γλυκό του έχει ήδη δώσει απεριόριστη χαρά.

Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να σου σκοτώσει κάθε επιθυμία και όρεξη για ζωή, ενέργεια, κίνηση. Δεν κουνιέται με τίποτα παναγία μου, τελματώνει μέσα σε μια ρουτίνα που για ένα περίεργο λόγο τον ευχαριστεί ιδιαίτερα και δεν έχει καμία διάθεση να την αλλάξει (εντάξει κι ο Αιγόκερως μπορεί να σε αποτελειώσει αλλά δεν είναι της παρούσης). Σπιτίσιος και βραδυκίνητος , είναι βέβαιο ότι θα πάρει και το ταίρι του μαζί σε έναν μαραθώνιο οκνηρίας, τηλεόρασης, πατατακίων και καναπέ.

Κάθε Ταύρος θέλει να φτιάχνει γύρω του ένα προστατευτικό κουκούλι, το οποίο περιλαμβάνει σπίτια, αυτοκίνητα, σταθερά έσοδα, λεφτά στην τράπεζα, γιατί χωρίς τις σταθερές του αυτές δεν αισθάνεται ασφαλής. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος για τον οποίο δουλεύει. Γιατί κατά τα άλλα, αν είχε την επιλογή να μην δουλεύει, απλά δεν θα το έκανε , ανήκει στην κατηγορία των ‘κρυφοτεμπέληδων’, γιατί πολύ απλά υπερισχύει η ανάγκη τους για την ύλη! Δεν έχουν ανάγκη από δημιουργικότητα και δουλειά.Το ιδανικό σενάριο γι ‘ αυτούς θα ήταν έτοιμα λεφτά (από γονείς, φίλους και συντρόφους παρακαλώ!!!), που θα απαιτούσε πολύ λίγο χρόνο προσωπικής εργασίας!!!

Κι όμως ο Ταύρος , που είναι γαμπρός με μεγάλη ζήτηση, για την πίστη του και την σταθερότητα του, το γλυκό αυτό αγόρι, δεν λέει όχι ή μάλλον λέει ΝΑΙ σε ένα βόλεμα ‘νύφης’. Δεν θα σε επιλέξει για την καλή σου την καρδία, να είσαι σίγουρη!!!Θα συνυπολογίσει όλα τα προσόντα σου, τα οποία θα θέλει σίγουρα να ενισχύσουν την ασφάλειά του και να του κάνουν την ζωή πιο εύκολη!

ΚΕΝΤΡΙ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ταύρος. Ο καλοφαγάς!

Σε αντίθεση με τον Κριό, ένας Ταύρος θα αργήσει να στην “πέσει”. Γιατί; Γιατί θέλει πρώτα να τελειώσει το φαγητό του και ύστερα να ασχοληθεί με οποιαδήποτε άλλη απόλαυση. Αφού φάει και την τελευταία κουταλιά από το επιδόρπιο, είναι έτοιμος για φλερτ. Θα σε πλησιάσει διστακτικά και με ένα αφοπλιστικό χαμόγελο και θα σε ρωτήσει, αν σου άρεσε το φαγητό. Αυτό είναι. Εσύ χαμογελάς και αυτός παίρνει θάρρος να συνεχίσει τη συζήτηση.

Ήρεμος στην προσέγγιση του, εμπνέει σταθερότητα και ασφάλεια και πολύ γρήγορα θα τον φαντασιωθείς για πατέρα των παιδιών σου. Κορίτσι μου προσοχή! Τα φαινόμενα απατούν! Αυτός ο γοητευτικός άντρας είναι πάνω απ’όλα “εαυτούλης”. Είναι γεννημένος επιχειρηματίας και επιδέξιος στους οικονομικούς προγραμματισμούς, θα σε αντιμετωπίσει σαν project. Αν κρίνει ότι θα του αποφέρεις κέρδος (και όχι μόνο στα προσωπικά), τότε θα προχωρήσει μαζί σου αλλιώς θα μείνεις με τη ανάμνηση…

Δεν φοβάται τις δυναμικές γυναίκες αλλά θέλει πάνω απ’όλα τη γυναίκα να είναι θηλυκό και ναζιάρα. Του αρέσουν κυρίως αυτό που λέμε «γλυκούλες». Δεν ανέχεται την απελευθερωμένη γυναίκα, ή εκείνη πού έχει κάτι το σκληρό στη συμπεριφορά της. Οπότε ξεκινήστε να νιαουρίζετε (αν δεν το έχετε από μόνες σας, μιμηθείτε τη Μανωλίδου).

Ζηλιάρης και πεισματάρης, αν σε ερωτευτεί θα θέλει να σκοτώσει όποιον περνάει από δίπλα σου και θα κάνει τα πάντα μέχρι να σε καταφέρει. Αφού σε καταφέρει (γιατί το ‘χει το θέμα) το πάθος υποχωρεί και αυτός μετατρέπεται στον απόλυτο σπιτόγατο, που δεν τον ξεκουνάς με τίποτα.

Στον ερωτικό τομέα δεν είναι καθόλου κακός, ειδικά αν φοράς κόκκινα εσώρουχα!!! Το πρόβλημα του είναι όπως και σε όλους τους τομείς, ότι του αρέσει να ρουτινιάζει. Τι σημαίνει αυτό; Άμα κάνει καλά μια στάση (ή του έχουν πει ότι την κάνει καλά) , μπορεί να κάνει μόνο αυτή. Δεν έχει πολλές εναλλαγές. Είναι λίγο 1 2 3 4 . Έχει συγκεκριμένα βήματα. Αν είσαι και εσύ σταθερή (τύπου Αιγόκερως, Λέων) δεν νομίζω να σε “χαλάσει” ιδιαίτερα. Αν είσαι πάλι Δίδυμος, άσ’ το καλύτερα.

Και αφού είπαμε και για το σεξ, μένει το κεφάλαιο Ταύρο και οικογένεια. Δεν είναι αρνητικός. Το αντίθετο του αρέσει η ιδέα μιας ήσυχης και γαλήνιας οικογενειακής ζωής. Προσοχή κα πάλι. Του αρέσει η ιδέα, γιατί στην πράξη θα μετρήσει πολλά πριν κάνει το μεγάλο βήμα. Είπαμε είναι γεννημένος επιχειρηματίας και θέλει μόνο κερδοφορία. Πριν λοιπόν από οιαδήποτε κίνηση θα κοιτάξει και τα περιουσιακά σας στοιχεία. Με λίγα λόγια θέλει η μέλλουσα γυναίκα του να έχει την προικούλα της… Τα συναισθήματα και ο άνθρωπος δεν αρκούν γι’ αυτόν. Γιατί στην ιδέα και μόνο ότι δεν είναι υλικά εξασφαλισμένος, παθαίνει κρίση πανικού.

Συνοψίζοντας, αν είσαι γλυκιά, δυναμική, στοργική, καλή μαγείρισσα , φοράς κόκκινα δαντελωτά εσώρουχα και έχεις δικό σου βιβλιάριο καταθέσεων ( με πενταψήφιο υπόλοιπο τουλάχιστον), τότε ο Ταύρος είναι το άλλο σου μισό. Μπορείς να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου, δίπλα σε έναν αφοσιωμένο σύζυγο και καλό οικογενειάρχη, που ναι μεν θα είναι λίγο βαρετός και γκρινιάρης αλλά θα είναι πάντα εκεί για εσένα.

Αν πάλι ζεις για το σήμερα και ονειρεύεσαι περιπέτειες και ταξίδια, τότε κοίτα γύρω σου μήπως περάσει κανένας Δίδυμος.

AMALTHIA


ΥΓ. Οι Ταύροι (άντρες-γυναίκες) δεν είναι και πολύ στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό. Τα πράγματα αλλάζουν όλα τον Ιούνιο όμως και οι Ταύροι θα κάνουν ένα πολύ δυνατό comeback. Θα μιλήσουμε αναλυτικά όμως γι’ αυτό σε επόμενη ανάρτηση.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΤΑΥΡΟΣ – CURRENT SITUATION

Με τους περισσότερους πλανήτες να περνάνε διαδοχικά στο κριό, χωρίς στην ουσία να συμβαίνει κάτι δυσάρεστο, διανύετε μια περίοδο λίγο περίεργη σε ψυχολογικό επίπεδο. Όταν οι πλανήτες βρίσκονται στον 12ο οίκο μας υπάρχει μια τάση μελαγχολίας, αναθεώρησης, ενδοσκόπησης, εσωστρέφειας . Η περίοδος αυτή κρατάει μέχρι τον επόμενο μήνα που θα έχετε τα γενέθλιά σας. Δώστε σημασία στην διαίσθησή σας, κάντε υπομονή και τον επόμενο μήνα θα είστε πολύ καλύτερα. Λίγη προσοχή χρειάζεται το κομμάτι της υγείας σας καθώς και με την αντίθεση Δία-Κρόνου στο τέλος του μήνα θα πρέπει να αποφύγετε αλλαγές και καινοτομίες στο κομμάτι της εργασίας. Παραμείνετε στις σταθερές σας.
Η Aφροδίτη στον Yδροχόο αυτή την περίοδο δεν είναι και η πιο ευνοϊκή θέση για σας και φέρνει ψυχρότητα στις σχέσεις, σε λίγες μέρες όμως που περνάει στα ψάρια γλυκαίνει την ατμόσφαιρα και ευνοεί εξόδους και φιλικές επαφές. Πρώτος πλανήτης που περνάει στο ζώδιο σας σε λίγες μέρες είναι ο Eρμής που βοηθάει την επικοινωνία και την προβολή των ιδεών και των απόψεών σας.

Το "ΚΕΝΤΡΙ" στον ΚΡΙΟ

Έχουμε συνηθίσει, όταν ακούμε για ένα ζώδιο να εστιάζουμε σ΄ έναν κατάλογο θετικών χαρακτηριστικών, γνωστών και χιλιοειπωμένων, ακόμα και για τους πιο αδαείς. Εδώ, θα ξεκινήσουμε να μιλάμε ανοιχτά. Τέλος οι ωραιοποιήσεις και τα καλά λόγια. Όλοι έχουμε καλά στοιχεία είναι δεδομένο αλλά πρέπει να μιλήσουμε λίγο πιο ρεαλιστικά. Γιατί όταν λέμε άντρας κριός λέμε εγωισμός και δεν λέμε για την απίστευτη εγωπάθεια, γιατί λέμε θάρρος και δεν λέμε για την θρασύτητα και την αγένεια που τον διακατέχουν, όπως επίσης λέμε παρορμητικός και ριψοκίνδυνος και δεν λέμε επιπόλαιος και άμυαλος, όπως και πολλά πολλά άλλα….

Αλλά ας τα πάρουμε απ την αρχή..Και ο θεός έπλασε τον Κρίο, πρώτος στον ζωδιακό κύκλο, εαρινή ισημερία, το μεγαλύτερο παιδάκι στο σχολείο, πρώτος ακούει τις ζωδιακές προβλέψεις, συμβολίζει το εγώ, την αρχή ενός κύκλου….ε πάει την ψώνισε. Έχει την βεβαιότητα ότι είναι μοναδικός, ανεπανάληπτος, δώρο θεού για το περιβάλλον του και για τον πλανήτη γενικότερα!!!!! Και όχι δεν μιλάμε για περηφάνια και εμπιστοσύνη στον εαυτό του μιλάμε για καθαρό ΨΩΝΙΟ, μια τεράστια εγωπάθεια η οποία κανείς γύρω του δεν καταλαβαίνει από πού πηγάζει . Όμως αυτός ξέρει και το πιστεύει πραγματικά, ότι δεν ‘πάει να λέτε όλοι εγώ είμαι θεός’. Δεν έχω ξαναδεί άλλο άνθρωπο να μην προσβάλλεται με τίποτα και να γράφει τους άλλους τόσο πολύ προκειμένου να κάνει το δικό του. Να μην προσπαθεί να βελτιωθεί σε τίποτα, να παραδειγματιστεί, να προσπαθήσει να αναλάβει μια ευθύνη και να την ολοκληρώσει…αααααα άλλο πάλι κι αυτό τραγικό!!!ποτέ μα ποτέ δεν ολοκληρώνει μια δουλειά, μια υποχρέωση κάτι βρε αδερφέ ΠΟΤΕ!!απ’ την πιο καθημερινή υποχρέωση μεχρί την πιο σοβαρή και εννοείται πάντα ότι θέλει και 5-6 βοηθούς για τα πάντα….καμία σχέση με οργάνωση-πρακτικότητα-προγραμματισμό!Είναι μόνο ιδέες, οι οποίες νομίζει ότι θα γίνουν από μόνες τους!Θέλει απλά να είναι αρχηγόπουλο!Αρχηγός όμως για να δίνει εντολές και να χαίρεται, όχι για να επωμίζεται ευθύνες!!! Αυτό είναι ευτυχία για εκείνον, μερικοί παρατρεχάμενοι να τον υπακούουν και να τον αποθεώνουν (είναι το αγαπημένο του ρήμα, το λέει συχνά και στον εαυτό του με όλα τα παράγωγα)!

Επόμενο κεφάλαιο και σημαντικό «Ο άντρας κριός και οι γυναίκες»!!!Καλά τι να λέμε τώρα όπως είπαμε ένας είναι ο ΘΕΟΣ. Νομίζει ότι μπορεί να τις έχει όλες– και μπορεί να πετυχαίνει δεν αμφιβάλλω γιατί είναι θρασύτατος, επίμονος και δεν κολλάει ούτε στην άρνηση ούτε στην προσβολή- και φυσικά του αξίζει η καλύτερη γιατί απλά αυτός μπορεί να προσφέρει τον πολύτιμο εαυτό του! Ε όχι λοιπόν κύριε, υπάρχουν κι άλλοι σ αυτήν την ζωή ,πολύ πιο αξιόλογοι από σένα, γιατί ότι και να ‘σαι το φωνάζεις τόσο πολύ που δεν πείθεις κανέναν, τουλάχιστον αυτούς που σε ενδιαφέρει να πείσεις!!! Ασταθέστατος και αφερέγγυος, δυστυχώς δεν μπορείς ποτέ να βασιστείς επάνω του και στο τέλος θα καταλήξεις να τα κάνεις όλα εσύ για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.
Άλλο κακό κι αυτό…βαριέται τα πάντα κι όταν λέμε βαριέται εννοούμε σε χρόνο dt..μάλλον τον ενθουσιάζει κάτι σαν ιδέα γι αυτό και θέλει να κάνει πράξη ότι του ‘ρθει στο μυαλό, αδιαφορώντας για τις συνέπειες , την ηθική, το περιβάλλον, το ότι περιβαλλόμαστε από ανθρώπους και δεν μπορούμε να αυθαιρετούμε…ε αυτός αδιαφορεί για όλα αυτά και αισθάνεται πολύ μάγκας για μ…-παιδικό κάνει.

Τι έχουμε δηλαδή….έλλειψη ηθικής και ακεραιότητας ….ε αυτό δεν το βρίσκω καθόλου χαριτωμένο.

ΚΕΝΤΡΙ

Παρουσιάζοντας το “ΚΕΝΤΡΙ”

Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω οτιδήποτε αστρολογικό, χωρίς να έχω δίπλα την καλύτερη μου φίλη (έχω και μια ακόμη).

Με την καλύτερη μου φίλη λοιπόν διαθέτουμε το ίδιο επίπεδο αστρολογικών γνώσεων και όποιος μας έχει πετύχει να αναλύουμε μαζί χάρτες και συναστρίες αντιλαμβάνεται αμέσως πόσο συμπληρώνει η μία την άλλη. Μια κόβει και η άλλη ράβει (που λέει και η λαϊκή ρύση)!

Έτσι λοιπόν τις αναρτήσεις αυτού του blog θα τις μοιραζόμαστε. Βέβαια οι αναρτήσεις που θα γίνονται από εκείνη θα διαφέρουν πολύ από τις δικές μου. Ως καθαρόαιμη Σκορπιός ( με ήλιο, ωροσκόπο και πολλούς πλανήτες ,έχω χάσει και εγώ το μέτρημα) θα παρουσιάζει την άλλη όψη του κάθε ζωδίου, αναλύοντας τη σκοτεινή του πλευρά και θα προσγειώνει ανώμαλα κάθε καβαλημένο-βολεμένο .
Η γραφή της θα είναι καυστική , κυνική και θα “πονάει” όπως πονάει το δηλητηριώδες τσίμπημα του σκορπιού. Επομένως δεν θα υπήρχε πιο εύστοχη επιλογή για την υπογραφή της από το “ΚΕΝΤΡΙ”.

Το “KΕΝΤΡΙ” θα χτυπάει μετά από κάθε δική μου ανάρτηση.

Αντέχετε???


AMALTHIA

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Κριός.O πάντα σίγουρος!

Μιας και από σήμερα οι Κριοί έχουν την τιμητική τους δεν θα μπορούσα από το ξεκινήσω το ζωδιακό μου αφιέρωμα από του άνδρες Κριούς.

Ο άνδρας Κριός λοιπόν είναι αυτός ο τύπος που θα έρθει να στην “πέσει” στο bar με τον αέρα του απόλυτου άντρα. Είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του, που ακόμα και αν δεν τον είχες προσέξει μέσα στο χώρο θα σε κάνει να πιστέψεις ότι τον κοιτούσες με βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις. Η αυτοπεποίθηση του δεν πέφτει ποτέ και με τίποτα! Παρορμητικός, δυναμικός, θρασύς, ερωτικός θα σε κάνει να σέρνεσαι στα πατώματα πριν καλά- καλά τελειώσει η βραδιά.

Από τη φύση του είναι ηγετικός, κατακτητικός και ξέρει να χαίρεται ολόψυχα τη γεμάτη περιπέτειες ζωή του. Γι’ αυτόν η κατάκτηση είναι το παν και συνήθως τον ενδιαφέρον του εξαντλείται μόλις υποκύψει το θήραμα του. Γι’ αυτό αν θέλεις να είσαι με έναν Κριό, ριψοκίνδυνη φίλη μου, θα πρέπει μια ζωή να του δημιουργείς προκλήσεις και ποτέ μα ποτέ να μην του δείξεις ότι είσαι “σιγουράκι”.

Όταν ένας Κριός είναι ερωτευμένος ,κάνει χίλιες-δυό απροσεξίες, ή άλλες τόσες υπερβολές. Αν στη διάρκεια της ερωτικής του ιστορίας κάτι ανατραπεί, είναι ικανός να το επανατοποθετήσει στην αρχική του θέση κι αν ακόμα η αγάπη του «πετάξει από το παράθυρο», θα ψάξει να βρει μια καινούργια. Θα μεταχειριστεί χίλια-δυό μέσα για να κατακτήσει εκείνην πού ποθεί και θα δώσει όλα όσα αυτός νομίζει καλύτερα σε εκείνην πού αγαπά. Δεν θέλει τη σύντροφο του ανιαρή, συντηρητική, δειλή ή αιώνια παραπονεμένη. Εκείνες πού κράτησαν για χρόνια στο πλευρό τους έναν άνδρα Κριό, ήταν γυναίκες θηλυκές, δυναμικές, μεγαλοπρεπείς. Πάντως ο ρόλος εκείνης πού θα σταθεί στο πλευρό του, είναι σκληρός. Όποια τον αγαπήσει δεν πρέπει να βρίσκεται, ούτε πίσω του ούτε μακριά του, αλλά στο πλευρό του.

Του αρέσει να είναι αυτός ο κύριος του παιχνιδιού. Α!Και πάντα έχει δίκιο. Δεν παραδέχεται ποτέ τα λάθη του και είναι ικανός να σε τρελαίνει. Οπότε, εσύ που πας να μπλέξεις με Κριό έχε και Lexotanil στην τσάντα σου. Προσοχή αν ο Κριός έχει ωροσκόπο ή αρκετούς πλανήτες στον Καρκίνο διπλασίασε τη δόση.

Επίσης, πιστεύει ότι είναι ο πιο γαμάτος και φοβερός τύπος, που πατάει στον πλανήτη. Θα ήθελε να τον χρίσουν αρχηγό του κράτους, γιατί είναι απλά αυτός! Το γεγονός βέβαια ότι συνήθως αφήνει μισοτελειωμένο αυτό που άρχισε δεν πρέπει να μας απασχολεί ιδιαίτερα, καθώς το θέμα γι’ αυτόν είναι να κάνει κάποιος την αρχή. Μετά, όλο και κάποιος μαλ…ας θα το συνεχίσει.

Όσο αναφορά το σεξ, στις αρχές τα δίνει ΟΛΑ! Είναι ο συνδυασμός τρυφερού και βίαιου, που όλες ονειρευόμαστε! Βέβαια πρέπει πάντα να του αφήνεις και μια υπόνοια ότι κάτι δεν έκανε καλά, γιατί να καταλάβει ότι σε “έχει” τότε το σεξ γίνεται γρήγορο. Μα πολύ γρήγορο... Αν και μπορεί να σου δώσει την εντύπωση ότι του αρέσει γυναίκα “βιζιτοκατάσταση” , μην πέσεις στην παγίδα και “πετάξεις” όλα έξω, γιατί το μόνο που θα κερδίσεις είναι να σε μπιμπ και να σε κάνει βούκινο σ’όλους τους φίλους – γνωστούς του. Βέβαια, εδώ θα με ρωτήσείς εύλογα, μα όλοι οι άντρες δεν θα έκαναν το ίδιο? Όχι. Ο Καρκίνος για παράδειγμα δεν θα το έλεγε ποτέ στους άλλους, γιατί έχει ήδη σχέση και δεν θέλει να το μάθει κανείς. Ενώ ο Τοξότης θα το έλεγε σε όλους, χωρίς καν να σε έχει αγγίξει. Αν και κολακεύεται με το να είσαι κινούμενος πειρασμός, είναι τόσο παραδοσιακός που μπορεί να κάνει μεγάλη φασαρία για τα μάτια σου μόνο.

Επίσης αν θες να είσαι με έναν Κριό πρέπει να τα πας καλά με όλους τους κυνηγούς φίλους του. Αγαπάει το παρεάκι του σε υπερβολικό βαθμό και οι άλλοι τον αγαπάνε γιατί αυτός θα φέρει τις πιο πολλές γκόμενες στο τραπέζι. Αν λοιπόν επιμένεις ύστερα απ’όσα διάβασες να είσαι μαζί του, τότε πρέπει να γίνεις αυτή η super φοβερή-φιλική- περιποιητική γκόμενα που κάθε φίλος του θα ήθελε να είχε.

Συνοψίζοντας θα έλεγα πίσω από κάθε Κριό κρύβεται ένα ατίθασο αλλά πάντα αξιαγάπητο μικρό παιδί, που αν και έχει κάνει πολλές ζημίες μέσα στο σπίτι πάντα έχει τον τρόπο του να σε καταφέρει!


Υ.Γ. Σε αυτό το θα ήθελα να καθησυχάσω τους Λέοντες, λέγοντας τους ότι οι Κριοί είναι απλά ηγετικοί, οι βασιλιάδες θα είστε πάντα εσείς!


AMALTHIA

Χρόνια Πολλά ΚΡΙΕ!!!

Κανονικά με τον Κρόνο απέναντι σου (και ανάδρομο) και τον Πλούτωνα να σχηματίζει τετράγωνο με τον ήλιο σου, θα έπρεπε το λιγότερο να είχες πέσει σε βαθιά κατάθλιψη. Παρ’ όλα αυτά πάντα κάτι γίνεται και αποδεικνύεται πως είσαι ο τυχερός (για να μην πω κωλ..δος) του ζωδιακού. Με Άρη, Ηλιο και Ουρανό στο πλευρό σου οπλίζεσαι με παραπάνω δυναμισμό και όλα γίνονται για ακόμη μια φορά πιο εύκολα. Νέες ευκαιρίες και συνεργασίες παρουσιάζονται αλλά πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό γιατί δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα προσπαθήσουν να χαλάσουν τα σχέδια σου. Μέσα στις δυσκολίες στο ευρύτερο σκηνικό, είσαι το επίκεντρο και με τονισμένο «εγώ» είσαι έτοιμος να σαρώσεις τα πάντα. Προσοχή γιατί μόλις δεις ότι καταφέρνεις κάτι,έχεις την τάση να επαναπαύεσαι και να τα περιμ’ενεις όλα από τους άλλους (δεν σου χρωστάει κανείς τίποτα, το θυμάστε????). Στα ερωτικά θέματα κάνε και εσύ μια φορά υπομονή και μετρίασε τον εγωισμό σου αν θες να μείνει κανένας άνθρωπος δίπλα σου.! Μην χάσεις άλλες ευκαιρίες. Γιατί και η θεά Τύχη έχει τα όρια της…

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης


Υπάρχει μια πλευρά του φεγγαριού, την οποία δεν βλέπουμε ποτέ, αλλά αυτή η σκοτεινή πλευρά είναι τόσο ισχυρός παράγοντας στην πρόκληση της άμπωτης και της γήινης παλίρροιας, όσο και  η πλευρά  του  φεγγαριού που είναι ορατή. Ομοίως, υπάρχει ένα αόρατο μέρος του ατόμου που του ασκείται μια ισχυρή επιρροή στη ζωή, και όπως οι παλίρροιες μετριούνται από την κίνηση του ήλιου και του φεγγαριού, ομοίως οι πιθανότητες της ύπαρξης μετριούνται από τα περιβάλλοντα αστέρια, που μπορούν να κληθούν και ως "ρολόι του πεπρωμένου," και η γνώση των κινήσεων τους είναι μια απέραντη δύναμη, για να  αποκαλύψει κάθε μυστικό της ζωής.

Η παραπάνω παράγραφος θα μπορούσε να είναι μια εισαγωγή-τυπική απάντηση- στην ερώτηση που καλούμαι συχνά να αντιμετωπίσω, πως μπορούν οι κινήσεις πλανητών και αστεριών να επηρεάσουν την ανθρώπινη υπόσταση. Αλλά στόχος μου δεν είναι να αναλωθώ σε τυπικές απαντήσεις-υποδείξεις αλλά να παρουσιάσω την αστρολογία μια σύγχρονή αλλά πάντα διαχρονική ματιά και να ανατρέψω την κατεστημένη άποψη που υπάρχει ότι τα άτομα που ασχολούνται με ζώδια-αστρολογία είναι: είτε χοντρούλες κυρίες της τηλεόρασης, είτε επιτήδειοι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν άτομα χαμηλού I.Q. πουλώντας τους αβάσιμες προβλέψεις.

Το δικό μου προφίλ διαφοροποιείται απ’ότι περιγράφεται παραπάνω. Χωρίς να είμαι “χοντρούλα”  (52 κιλά με το ζόρι) και χωρίς να με απασχολεί να βγάλω λεφτά από “ζώδια”, αποφάσισα να ξεκινήσω αυτό το blog έπειτα από την προτροπή πολλών φίλων για να  παρουσιάζω τις δικές μου προβλέψεις αλλά και να αναλύσω πρόσωπα (ωροσκόπια) και σχέσεις (συναστρίες) που θα προέρχονται είτε από το δικό μου κοντινό περιβάλλον είτε από μηνύματα που θα λαμβάνω (σαν να λέμε astro Carrie Bradshaw).

Και μιας και σε λίγες ώρες μπαίνουμε στο ζώδιο του Κριού που σηματοδοτεί και την αρχή του ζωδιακού κύκλου, δεν θα υπήρχε καλύτερη αφορμή να ξεκινήσω τις  online αναλύσεις μου!