Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Το "ΚΕΝΤΡΙ" στο ΖΥΓΟ

Ο ωραιοπαθής του ζωδιακού....έχει βγει από το χρονοντούλαπο κι έχει έρθει να ζήσει σε αυτό το μάταιο σύγχρονο κόσμο, όπου οι άνθρωποι πλέον στερούνται ρομαντισμού, βγαίνουν στον δρόμο απεριποίητοι, τρέχουν, φωνάζουν, νευριάζουν....και του διαταράσσουν την ισορροπία!!!Ισορροπία είναι γι αυτούς η λέξη κλειδί, θυμηθείτε και τον συμβολισμό τους (η ζυγαριά)!

Αυτός ο ρομαντικός κύριος λοιπόν, που θυμίζει πρωταγωνιστή παλιάς ταίνιας, διαθέτει τρόπους, ευγένεια και καλαισθησία όσο λίγοι (αυτό είναι γεγονός και οφείλουμε να το παραδεχτούμε).Θα σε περιποιηθεί, θα σου ανοίξει την πόρτα, θα θυμηθεί γιορτές και πανηγύρια, μπορεί να σου παίρνει κάθε μέρα κι από ένα δωράκι....Είναι φαινομενικά το όνειρο κάθε γυναίκας, πραγματικά θα σε σκλαβώσει με την συμπεριφορά του!Όμως πες μου τι να τα κάνεις όλα αυτά αν δεν έχει όλα τα υπόλοιπα!!!

Και ναι είναι γεγονός, αυτός ο ευγενικός κύριος, μπορεί να σε στολίσει, να σε κάνει τάρανδο κλπ!Ή μάλλον είναι βέβαιο!Γκομενάκιας τρελός, θα ενθουσιαστεί μαζί σου στην αρχή αλλά σύντομα θα του περάσει, οπότε θα αρχίσει να ψάχνει για νέο ενδιαφέρον να εναποθέσει τα τρυφερά του αισθήματα, γιατί και το θέλει και το μπορεί!!!Το κακό είναι, ότι θα σε έχει φλομώσει τόσο πολύ στις αγάπες και στα λουλούδια, δεν θα σου έχει δώσει κανένα σημάδι κι εσύ θα ζεις στον κόσμο σου, ενώ εκείνος θα κάνει την δουλειά του κανονικά ανενόχλητος!

Ο ζυγός είναι άτομο συντροφικό, έτσι λοιπόν δεν μπορεί να ζει μόνος, θέλει πάντα κάποιον δίπλα του. Θα αντικαθιστά τις μεγάλες του αγάπες την μία μετά την άλλη, γιατί στην ουσία δεν αγαπάει εσένα αλλά την κατάσταση της σχέσης, χωρίς την οποία αισθάνεται μισός!Για να δημιουργηθεί όμως μια σχέση υγιής, πρέπει να απαρτίζεται από δύο ολοκληρωμένα άτομα. Στην περίπτωση του ζυγού έχουμε έναν άνθρωπο που ποτέ δεν μπόρεσε να κάτσει μόνος του και ποτέ δεν έμαθε να ζει μόνος!’Ετσι θέλει πάντα να υπάρχει κάποια στην ζωή του για να του καλύπτει το κενό!!!’Οπως καταλαβαίνετε όμως, κενό είναι αυτό μπορεί να καλυφτεί με χίλιους δυο τρόπους, έτσι κι εσείς στην ζωή του θα είστε αναλώσιμες . Για μένα ανήκει στους 3 πρώτους πιο άπιστους του ζωδιακού μαζί με τον καρκίνο και το ψαρί.

Πάμε τώρα στο κεφάλαιο ισορροπία, ηρεμία, τάξη και ασφάλεια!Είναι ανίκανος να διαφωνήσει με τον οποιοδήποτε!Ποτέ δεν θα στηρίψει την άποψή του γιατί δεν μπορεί τις φωνές και την βαβούρα!Θα προσπαθήσει να κουκουλώσει, να αποκρίψει γεγονότα να τα μαγειρέψει κατάλληλα για να μην τσακωθεί η΄για να μην τσακωθούν οι γύρω του. Βέβαια, εντέχνως έχει βάλλει λόγια προς όλες τις πλευρές και τσακώνονται όλοι οι άλλοι μεταξύ τους ενώ εκείνος κοιτάει έκπληκτος και προσπαθεί να τους ηρεμήσει. Επειδή δεν μπορεί ο ίδιος να έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν χαίρεται να δημιουργεί το περιβάλλον να τσακώνονται οι άλλοι. Αν τον πάρουν χαμπάρι θα προσπαθήσει να αλλάξει κουβέντα, να πει ότι ο άλλος το είπε, ότι ‘πωπωπω σταματήστε μ΄έπιασε η καρδιά μου, το στομάχι μου κλπ’!!!!!

ΥΓ: Ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για ένα περιορισμένο διάστημα!Ζήστε για λίγο τον ρομαντισμό και την περιποίηση που σας προσφέρει.Στείλτε τον γρήγορα πριν σας στείλει αυτός!Δεν θα τον αντέξει ο εγωισμός σας!!!

ΚΕΝΤΡΙ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ζυγός. Ο διπλωμάτης ρομαντσοπώλης!

Τον Ζυγό θα τον καταλάβεις από μέτρα μακριά. Για την ακρίβεια θα τον μυρίσεις, αφού πριν βγει αδειάζει ένα μπουκάλι άρωμα επάνω του. Συνήθως θα είναι full περιποιημένος, αλλά ακόμα κι αν ανήκει στην πιο χύμα κατηγορία Ζυγού θα έχει άποψη για τη μόδα, το στυλ, τους στυλίτες, τους σχεδιαστές, τους φωτογράφους, τους ζωγράφους κ.ο.κ. Αυτός ο άντρας δεν θα σε πλησιάσει ΠΟΤΕ άμεσα. Π.χ. μπορεί να σε πλησιάσει με πολύ πλάγιο τρόπο για να μεσολαβήσει για τον φίλο του που ενδιαφέρεται για εσένα. Λέγοντας σου όμως για το φίλο του θα αρχίσει να προβάλει πολύ έντεχνα τον εαυτό του, έτσι που θα σου βάλει την ιδέα ότι αυτός είναι το κελεπούρι και κανείς άλλος. Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ έξυπνο άντρα! Η μέθοδος που εφαρμόζει είναι η μέθοδος «ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ», δηλαδή σου πλασάρεται φιλικά για να σου διαφημίσει υποψήφιους γαμπρούς αλλά σε πείθει ότι καλύτερος απ’όλους είναι τελικά αυτός.

Θα τον ερωτευτείς, γιατί είναι γοητευτικός, περιποιητικός, έχει τρόπους, έχει άποψη κ.α. Κυρίως όμως, γιατί θα σου “πουλήσει” πολύ ρομάντσο!!! Θα σου αφιερώνει τραγούδια στο ραδιόφωνο, θα σου στέλνει λουλούδια, θα σε πηγαίνει ρομαντικά ταξίδια, μη σου πω ότι θα σου γράφει και ερωτικά γράμματα… Εσύ θα νιώσεις σαν την φυλακισμένη πριγκίπισσα, που εμφανίσθηκε επιτέλους ο ιππότης με το άσπρο άλογο να τη σώσει. Μιλάμε για πού παραμύθι…

Βέβαια αυτό το παραμύθι μαζί με εσένα, μπορεί να το ζουν και κανα 2-3 άλλες (με τον ίδιο Ζυγό πάντα). Ο άντρας αυτός δεν είναι αυτό που θα λέγαμε και ακριβώς πιστός, μιας και πιστεύει ότι κάθε γυναίκα πρέπει να ζήσει το παραμύθι της και αυτός ήρθε σε αυτή τη γη για να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες ευτυχισμένες(ακόμα και αν πρέπει να συμπέσουν όλες την ίδια χρονική περίοδο).

Αν και παίζει σε πολλά ταμπλό, δύσκολα φεύγει από μια σχέση. Δεν θέλει να είναι αυτός που θα πληγώσει και θα σε αφήσει και έτσι προτιμά απλά να σε κοροϊδεύει. Θα φύγει μόνο, αν τον προσγειώνεις στην πραγματικότητα και του συμπεριφέρεσαι κυνικά και πεζά. Επίσης θα φύγει αν τον διώξεις εσύ και αυτό όχι με την πρώτη αλλά μετά την τρίτη – τέταρτη φορά.

Σεξουαλικά είναι αυτό που λέμε αισθησιακός εραστής. Έχει φαντασία αλλά δεν έχει ιδιαίτερο δυναμισμό. Στα προκαταρκτικά είναι πολύ καλός αλλά στο κυρίως μέρος είναι λίγο αργός. Θα τον χαρακτήριζες και ταινία του Αγγελέπουλου...

Τώρα θα σε παντρευτεί αν είσαι η αιώνια μούσα του, δηλαδή του τροφοδοτείς το story που έχει πλάσει για εσένα συνεχεία με καινούριες εικόνες και εμπειρίες. Αλλιώς αν τον ρίξεις στο φιλότιμο, τύπου είμαι έγκυος ανέλαβε τις ευθύνες σου. Συμβουλή: επειδή το πρώτο είναι λίγο απίθανο να συμβεί κάνε κατ ’ευθείαν το δεύτερο.

Αν μικρούλα σου άρεσαν τα παραμυθάκια που σου έλεγε η μαμά σου πριν κοιμηθείς, τότε βρήκες τον ήρωα σου. Αν πάλι σου αρέσει η ειλικρινά, τότε είσαι με λάθος άντρα.

AMALTHIA

Το "ΚΕΝΤΡΙ" στον ΠΑΡΘΕΝΟ

Αν θέλεις μια ζωή σε κουτάκια, αυστηρά προγράμματα, στριατιωτική πειθαρχία, ανελέητη οργάνωση, αιματηρή κριτική...BINGO!!Βρήκες τον άνθρωπό σου...ΠΑΡΘΕΝΟΣ!

Μονίμως στραβωμένος, δεν χρωστάει καλή κουβέντα σε κανέναν. Να είσαι σίγουρη ότι αν
είσαι μαζί του, εσύ πχ.Θα έχεις πεθάνει να χάσεις 5 κιλά κι εκείνος θα σου πει ότι πρέπει να χάσεις άλλα 5.

Είναι χαρακτηριστικοί...ζουν σ΄ ένα σπίτι αποστειρωμένο, σε επίπεδα χειρουργείου κι επιβάλλουν και στου υπόλοιπους (οικογένεια, σύντροφο, παιδιά, επισκέπτες) να τηρούν
τους ίδιους κανόνες. Στο γραφείο όλα τα αντικείμενα είναι στοιχισμένα και απέχουν ίσες αποστάσεις μετρημένες με χάρακα ακριβείας . Η σκόνη και τα μικρόβια είναι ορκισμένοι εχθροί του κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συχαίνεται να ακουμπήσει κι εσένα αν δεν έχεις οσμή betadin. Μπορεί να σας αποτελείωσει καθώς είναι ο άντρας που θα προσέξει το ένα χιλιοστό ρίζας στο μαλλί, το νύχι που έσπασε κλπ κλπ κλπ. Η καθημερινότητά του δεν αποκλίνει απ΄το προβλεπόμενο πρόγραμμα το οποίο έχει ο ίδιος ψυχαναγκαστεί να θέσει στον εαυτό του. Ξεχάστε αυθορμητισμούς, εκπλήξεις... τις συχαίνεται!

Ένα καλοκουρδισμένο ρομπότ, που όπως είπαμε δεν χρωστάει καλή κουβέντα πουθενά. Θεωρεί χρέος του, να εστιάζει πάντα στα αρνητικά. Είναι περιττό για εκείνον να επιβραβεύσει κάποιον άνθρωπο, αφού η επισήμανση του αρνητικού, θεωρεί ότι μπορεί να βελτιώσει έναν άνθρωπο και μόνο. Πολλές φορές δημιουργεί ένα περιβάλλον δυστυχισμένο!Είναι βέβαιο ότι οι αγαπημένοι του, δεν έχουν λάβει ποτέ μια επιβεβαίωση, μια κίνηση αγάπης. Τους έχει δημιουργήσει την βεβαιότητα ότι τα κάνουν όλα λάθος, είναι άχρηστοι καιανεπαρκείς.

Μέσα σ’όλα αυτά έχουμε να προσθέσουμε το κερασάκι...νευρικός υπεραναλυτικός, μπορεί να σε αποτελειώσει καθώς αποφασίσει να συζητήσει κάτι μαζί σου (ως άλλος Δίδυμος- ίδιος κυβερνήτης ο ερμής).Μόνο που στην περίπτωση του παρθένου,θα υπάρξει διάλογος αλλά θα σας πεθάνει στα γιατί, γιατί,γιατί????Δεν θα βγάλεις άκρη, θα συμφωνήσεις μαζί του για να κόψεις την κουβέντα.

Λέμε ότι οι παρθένοι είναι σταθεροί.Λάθος...μετά τους καρκίνους , ανήκουν στους πιο ανασφαλείς του ζωδιακού. Δεν θα βγουν να ψάχνουν για γκόμενα, φοβούνται πολύ να εκτεθούν και το σπορ δεν τον έχουν καθόλου. Είναι βέβαιο όμως πως θα αρπάξουν κάθε ευκαιρία που θα τους παρουσιαστεί. Θα το κάνουν χωρίς τύψεις και με παροιμιώδη χαιρεκακία. Είναι η κατηγορία ανθρώπου «είμαι έτσι γιατί δεν μπορώ να μην είμαι αλλιώς»!!

Για το τέλος, έχουμε υπέρμετρη αναισθησία!Είπαμε δεν χωνεύει τ’άντερά του. Είναι κατ’ ουσίαν εγωκεντρικός και αναίσθητος. Ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να ζήσει λίγο
ελεύθερος απ΄τους περιορισμούς του, έτσι είναι ανίκανος να μοιραστεί, να συγχωρήσει,
να υποστεί τα λάθη των άλλων (δεν τα επιτρέπει ούτε στον εαυτό του!), να ζήσει εν τέλεισυντροφικά.

ΚΕΝΤΡΙ

Παρθένος. Ο τελειομανής άνθρωπος-ρομπότ!

Ο Παρθένος θα σε πλησιάσει λέγοντας σου κατάμουτρα τι ΔΕΝ του αρέσει επάνω σου. Θα σου αρχίσει αμέσως την κριτική για τον ντύσιμο σου, για τα μαλλιά σου, για κάθε τι επάνω σου. Εσύ προσπαθώντας να υπερασπιστείς τον εαυτό σου θα νιώσεις πάλι εκείνο τον κόμπο στο στομάχι, όπως τότε που ήσουν ερωτευμένη με τον αυστηρότερο καθηγητή του σχολείου. Αυτή είναι η τακτική προσέγγισης του Παρθένου, σου φυτεύει ανασφάλειες για να βρεθείς αμέσως σε θέση άμυνας καλύπτοντας έτσι τις δίκες του ανασφάλειες-ατέλειες. Όποτε να θυμάσαι, όσο πιο πολύ κριτική σου ασκεί, τόσο πιο πολύ ενδιαφέρεται για εσένα!

Είναι ο δυσκολότερος και ο πιο περίεργος άντρας του ζωδιακού και αν δεν έχεις γαϊδουρινή υπομονή (και λίγο αναισθησία) δε σου συνιστώ να προχωρήσεις παραπέρα μαζί του. Είναι αμιγώς πρακτικός και η λέξη “συναισθήματα” είναι άγνωστη γι’ αυτόν, αφού λειτουργεί σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή που πρέπει να πετυχαίνει συνεχώς (και συνήθως τα καταφέρνει) και αδιαλείπτως ψυχαναγκαστικούς στόχους. Όμως το αυστηρό του στυλ θα προκαλέσει πολύ το ενδιαφέρον σου και θα σου τραβήξει την προσοχή.

Βεβαία όπως κανένα ρομπότ δεν είναι τέλεια κατασκευασμένο, έτσι κι ο Παρθένος μπορεί να ερωτευτεί. Ω ναι! Και τότε θα δεις τον άνθρωπο Παρθένο (γιατί έως τώρα έβλεπες το ρομπότ). Θα δεις αυτόν τον πειθαρχημένο άντρα να μεταμορφώνεται σε Οθέλλο και να ζηλεύει ακραία και το περιπτερά της γειτονιάς σου, να μην μπορεί λεπτό χωρίς εσένα και να θέλει να κοιμάστε μόνο αγκαλιά (ούτε Ιχθύς τόσο πολύ να φανταστείς). Προσοχή αυτός ο τύπος δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματα του, οπότε ο κατασκευαστής του ρομπότ (που δεν είναι άλλος από τη συνείδηση του) θα επέμβει στους μηχανισμούς άμυνας και θα του απαγορεύσει την περαιτέρω παρέκκλιση από το πρόγραμμα του. Ναι ο Παρθένος δεν θεωρεί ότι έρωτας είναι πηγή έμπνευσης και κινητήριος δύναμη αλλά χάσιμο χρόνου και παρέκκλιση από το πρόγραμμα του και αυτός θα είναι και ο βασικό λόγος που θα φύγει από μια σχέση.

Το σεξ, το αντιλαμβάνεται σαν βιολογική ανάγκη. Δηλαδή όπως τρώει, κοιμάται, πίνει νερό έτσι πρέπει να κάνει και σεξ. Είναι και το σεξ δηλαδή μέρος του προγράμματος, οπότε μην περιμένεις και πολύ φαντασία... Τώρα αν έχεις πέσει στην απειροελάχιστη περίπτωση του ερωτευμένου Παρθένου, τότε τα πράγματα θα είναι σαφώς πολύ καλύτερα!!!

Όσο αναφορά το γάμο… Παρθένος και γάμος, είναι σχήμα οξύμωρο, μιας και ο Παρθένος είναι αυτό που λέμε κλασσικό γεροντοπαλίκαρο. Ο γάμος δεν ανήκει στο πρόγραμμα του, οπότε δεν υπάρχει καν σαν σκέψη στο μυαλό του. Θα παντρευτεί μόνο για να διαιωνίσει το τελειομανές είδος του. Τότε θα επιλέξει μια γυναίκα από αδιάφορη έως ασχημούλα (γιατί μια λαμπερή-όμορφη γυναίκα θα του δημιουργεί συνεχώς ανασφάλεια ότι θα του την πηδ…ξουν και δεν το αντέχει ψυχολογικά, είπαμε και στην αρχή είναι βαθιά ανασφαλής) για να γεννήσει τα παιδία του και that’s all. Οπότε αν υπάρχει κανένας 40αρης Παρθένος στο περιβάλλον σου και σε καλοβλέπει τότε από το πουθενά μπορεί να σου κάνει καμία πρόταση γάμου, αλλά μην περιμένεις ότι θα είναι συντροφικός σύζυγος, διότι αυτός ο άνθρωπος έχει μάθει να λειτουργεί σε όλη του ζωή ως μονάδα.

Αν λοιπόν διακατέχεσαι από κάποιο μαζοχιστικό σύνδρομο και αρέσκεσαι στην ψυχολογική -και όχι μόνο- πίεση, τότε ο Παρθένος έχει να τροφοδοτήσει με το σαδισμό του την ύπαρξη σου. Για οτιδήποτε άλλο, απευθύνσου σε έναν από τους υπόλοιπους εκπροσώπους των ζωδιών…

AMALTHIA

ΥΓ: Όπως καταλαβαίνετε , ο Παρθένος ΔΕΝ ενδείκνυται σε καμία περίπτωση για γυναίκες ΚΡΙΟΥΣ και ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ, γιατί πρόκειται να ακούσουν ούτε μια κολακεία (πού είναι και ζωτική τους ανάγκη).

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Το "ΚΕΝΤΡΙ" στο ΛΕΩΝ

Μια ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου, σε μόνιμη αντιπαράθεση με τον κριό για το ποιος είναι πιο μάγκας, πιο αρχηγός,πιο ηγετικός κλπ κλπ. Παρόλο που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν αρκετά στην ουσία τους διαφέρουν. Απλά θέλουν και οι δύο να είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος!!Όμως αν στον κριό έχουμε τον στρατηγό εδώ έχουμε ξεκάθαρα έναν μεγαλοπρεπή βασιλιά!!

Ο βασιλιάς ....θέλει να ΄χει την αυλή του (κάπου εκεί γύρω υπάρχει κι ένας τοξότης!!!)Δεν γουστάρει να ασχολείται με καθημερινές περιττές διαδικασίες.Θέλει να πηγαίνει μπροστά, να τον επευθυμούν, να τον κολακεύουν και οι personal assistants να ασχολούνται με τις υποχρεώσεις του. Δεν ζει χωρίς την κολακεία και τον θαυμασμό..κι εδώ βρίσκεται η παγίδα.Δεν μιλάμε για έναν άνθρωπο που παλεύει και κερδίζει, παρά για για έναν φαντασμένο, που έχει όσο κανένας άλλος την επιβεβαίωση γι΄ αυτό που είναι (εδώ έγκειται η ομοιότητα με τον κριό). Προτιμάει το ψέμα και την κοροιδία ή μάλλον τα επιδιώκει.Αυτή είναι η δύναμή του και η ένεση της αυτοπεποίθησής του.

Μιλάμε για έναν άνθρωπο άκρως εγωκεντρικό, που συνηθίζει να περιαυτολογεί. Δεν δέχεται αντίθετη γνώμη, δεν επιδιώκει καν την σύγκρουση ,μ΄ έναν όμοιό του!Θέλει να επιβάλλεται γι’αυτό που θέλει αλλά και γι’αυτό που θέλει να κάνουν οι άλλοι. ‘Ακρως καταπιεστικός, ζητάει ανθρώπους να τον ακολουθούν δίχως αντίρρηση , δίχως διάλογο.Θα πας εκεί που θέλει αυτός, θα φας , θα ντυθείς, θα βαφτείς όπως θέλει εκείνος. Σχέση με νευρικό και ισχυρογνώμονα άνθρωπο, απορρίπτεται δίχως δεύτερη σκέψη.Πρέπει πάντα να κάνεις ένα βήμα πίσω. Ακόμα κι αν αυτό δεν το πιστεύεις, παρά το κάνεις για να τον ευχαριστήσεις ....και για να το βουλώσει επιτέλους!!!!
Θα τους ξεχωρίσετε πάντα στον δρόμο (....ε ναι...και τις γυναίκες ακόμα πιο πολύ αλλά δεν είναι της παρούσης πχ. Άτζελα Δημητρίου!!!). Δηλαδή μιλάμε για την Άρτα και τα Γιάννενα επάνω τους!!!’Οπου και να πάνε (ακόμα και γυμναστήριο, βουνό, λαγκάδι...), θα είναι στολισμένοι από πάνω μέχρι κάτω. Δεν μιλάμε ότι απλά είναι περιποιημένοι, είναι χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!Ως γυναίκα θα ντρέπεσαι μ ‘ αυτά που φοράς μπροστά του!

Έτσι λοιπόν, αν αντέχετε να είστε ένα βήμα πίσω, θα είστε σίγουρα οι βασίλισσες δίπλα στον βασιλιά!Μόνο να είστε σίγουρες ότι θα έχετε μια ζωή που θα περιστρέφεται πάντα γύρω του!!

ΚΕΝΤΡΙ

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Λέων. Ο βασιλιάς της ζούγκλάς!

Ο Λέων θα κάθεται στη κεφαλή του τραπεζιού, θα παραγγείλει αυτός για όλους και «απαιτεί» απ’όλους να ενθουσιαστούν και να εκθειάσουν την παραγγελιά του. Όλα περιστρέφονται γύρω από αυτόν και τα κατορθώματα του και θέλει να έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Θα σε πλησιάσει μόνο αν είσαι έντονη παρουσία και σε «χαλβαδιάζουν» κι άλλοι στο χώρο. Γιατί? Γιατί είναι τόσο εγωκεντρικός, που δεν θα άντεχε να συναναστραφεί με κάποια η οποία δεν θα ενίσχυε τη δημοτικότητα του. Πως θα σε πλησιάσει? Μα φυσικά κάνοντας μια μεγάλη λαρτζιά, τύπου να σου ανοίξει σαμπάνια, να σου ρίξει όλα τα λεφτά λουλούδια στη δική σου αγκαλιά (είναι ο αγαπημένος των λουλουδούδων) κ.τ.λ. Αρχικά θα κολακευτείς αλλά δεν θα αργήσεις να ερωτευτείς αυτόν τον τολμηρό και επιβλητικό άντρα. Γιατί ο Λεών έχει πάντα τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει.

Η σχέση θα είναι άκρως θεατρική!Θα έχει απ’όλα .Τσακωμούς,ζήλια, παραξηγήσεις αλλά και έντονα ειλικρινή συναισθήματα, δοτικότητα (τα παίρνει τα δωράκια του) και φυσικά σεξ. Αυτός ο άντρας δεν μπορεί πολύ την ηρεμία και αρέσκεται στις υπερβολικές αντιδράσεις και εκδηλώσεις πάθους τόσο πολύ που θα νομίζεις ότι παίζεις σε σίριαλ του Παπακαλιάτη.

Στο σεξ τον είναι ο παραδοσιακός άντρας που θέλει να έχει το πάνω χέρι. Είναι ορμητικός και του αρέσει που και που να γίνεται και λίγο βίαιος…!!! Παρ ’όλα αυτά ξέρει πώς να σε «κουμαντάρει» και να δεις αστεράκια… Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης μπορεί να καλεστείς να απαντήσεις σε ερωτήσεις τυπού πες μου είμαι ο καλύτερος, είμαι θεός κ.α. Πολύ σημαντικό εσύ τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά θα πρέπει να του τονίζεις ότι είναι ο καλύτερος που είχες ποτέ και γενικά ότι είναι καλύτερος πάντα και παντού!

Αυτό που θα σε γοητεύσει είναι και αυτό που θα σε κουράσει. Η υπερβολική του αυτοπεποίθηση , ο υπέρμετρος εγωκεντρισμός συν το γεγονός ότι και να γίνει αυτός έχει πάντα δίκαιο μπορούν να σου δαυλίσουν το νευρικό σου σύστημα και να σε βγάλουν εκτός εαυτού. Εκεί λοιπόν είναι και ο κίνδυνος να χαλάσει αυτή η σχέση. Αν θες να κρατήσεις αυτόν τον άντρα πρέπει συνεχώς να ενισχύεις τη ματαιοδοξία του και να του δίνεις την αίσθηση ότι όλα γύρω του γυρίσουν. Προσοχή όμως όλα αυτά πρέπει να τα κάνεις με δυναμισμό και όχι να δέχεσαι την οποιαδήποτε συμπεριφορά του με παθητικότητα. Μην ξεχνάμε ότι αυτός ο άντρας απεχθάνεται τις γυναίκες χαμηλών τόνων. Παρ όλα αυτά δεν θα πρέπει να τον επισκιάσεις ποτέ και σε τίποτα. Θέλει την γυναίκα να στέκεται επάξια δίπλα του, αλλά αυτός πάντα θα είναι ο βασιλιάς!

Σε γενικές γραμμές είναι σταθερός και πιστός. Όμως επειδή κατά κανόνα είναι δημοφιλής και τα «ψηλοσκαέι», τον περιτριγυρίζουν πολλές και μπορεί να παρασυρθεί, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει τοι θέλει να χαλάσει τη σχέση του. Είναι πως ο βασιλιάς θα πηδ… τη δούλα του παλατιού … Κάπως έτσι φαντάσου το.

Η ιδέα του γάμου δεν τον φοβίζει. Αρκεί να έχει βρει τη βασίλισσα του και να έχει εξασφαλίσει μια άνετη ζωή. Επίσης η τελετή του γάμου θα πρέπει να γίνει όπως θα άρμοζε σε έναν βασιλιά: ανοιχτή, εντυπωσιακή και μεγαλεπήβολη. Αν δεν είναι σε θέση να υποστηρίξει τα παραπάνω τότε δεν θα μπει σε τέτοιες διαδικασίες.

Αν λοιπόν μπορείς να αντέξεις ένα εγωκεντρικό πλάσμα, που θα απαιτεί πάντα την προσοχή σου μα και την αγάπη σου, χωρίς όμως να αποποιείσαι τη θηλυκότητα και δυναμισμό, τότε είναι… YOU ARE THE NEXT QUEEN!


AMALTHIA

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Το "ΚΕΝΤΡΙ" στον ΚΑΡΚΙΝΟ

‘Οτι και να πω είναι λίγο πραγματικά!!!!Το πιο υπερτιμημένο ζώδιο ή μάλλον η πιο λάθος εντύπωση για ζώδιο!!!!Δεν έχω ακούσει ποτέ να πει ένας άνθρωπος το σωστό!!Όλοι αναφωνούν στο άκουσμα του ζωδίου «Αχ!!!καρκινάκι!!!ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ!!!!....»ΕΛΕΟΣ!!!! Ας ξυπνήσουμε λίγο όλοι!!Από όλα όσα λέγονται συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!Και υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησίες και καλοσύνη πραγματική!Δεν χρειάζεται να είναι καρκινάκια γλυκά, να νιαουρίζουν όλη την ώρα για να λένε οι άλλοι «αχ τι γλυκοοοοοοό». Λυπάμαι που γκρεμίζω το μύθο αλλά η αλήθεια είναι μια ....στο όνομα της υποτιθέμενης ευαισθησίας και ευπάθειας, μπορούν να σου κάνουν την χειρότερη μαλακία!!!

Έχουμε και λέμε λοιπόν...πραγματικά δεν ισχύει τίποτα γι΄αυτό το ζώδιο, απ’ τα γνωστά και θα αρχίσουμε να τα απορρίπτουμε ένα-ένα με παραδείγματα και ντοκουμέντα ! Το παιδί της οικογένειας, ο σπιτόγατος , ο κουβαλητής, που θα ‘ναι πάντα αφοσιωμένος και δεν θα κλάψεις ποτέ γι’αυτόν....τι λέμε τώρα!!!ποιος δίδυμος και ποιος τοξότης!!!τουλάχιστον εκεί ξέρεις τι παίρνεις!!δεν σε παραμύθιασε κανείς!!εδώ μιλάμε ότι δεν παίρνεις χαμπάρι!Θα στην κάνει με τον χειρότερο, τον πιο πουσ...τρόπο!!’Αλλωστε πρέπει να ξέρετε ότι έτσι δρα σε όλη του την ζωή!Φοβάται να συγκρουστεί, να πει την γνώμη του, να διεκδικήσει αυτό που πραγματικά θέλει.Γι αυτό πάντα καταλήγει με ημίμετρα, ασφαλής μεν, ανικανοποίητος δε!Έτσι πάντα είναι διαθέσιμος αν του τύχει κάτι να το δοκιμάσει!Κι ας είσαι εσύ στον κόσμο σου!Δεν φταις κι εσύ!Νομίζεις ότι όλα είναι το μικρό σπίτι στο λιβάδι...αφού ποτέ δεν σου παραπονέθηκε, ποτέ δεν τσακώθηκε μαζί σου!Νομίζεις γλυκειά μου!Αυτός μέσα του είναι ένα άλλο πρόσωπο!Με το πρόσχημα στον εαυτό του ότι του πλήγωσες τα αισθήματα (πάντα θα βρει κάτι να δικαιολογηθεί στον εαυτό του για να αισθάνεται καλά...), ότι δεν ήσουνα μαζί του εκείνη την μέρα που έσπασε ο διάολος το πόδι του και βρήκε το γκομενάκι και του την έπεσε....αλλά δεν έφταιγε αυτός!!! έφτιαγες εσύ που τον άφησες μόνο και αισθάνονταν μοναξιά!!!Έτσι λοιπόν απορρίπτεται ο μύθος του πιστού, σταθερού, δοτικού συντρόφου πανηγυρικά!!Γιατί απλά, αυτός ο άνθρωπος είναι με κάποιον που δεν επέλεξε επειδή τον γουστάρει!Αλλά γιατί αυτή η επιλογή του ήταν εύκολη, γιατί αρέσει στην μαμά του, στον μπαμπά του , στον κονωνικό περίγυρο!Ο καρκίνος δεν θα επιδιώξει ποτέ να έχει αυτή που πραγματικά γουστάρει, γιατί με το που την συναντήσει του έχει ξυπνήσει όλες τις ανασφάλειές του και η πρώτη του κίνηση είναι να τρέξει μακριά!!!Δεν έχει σημασία αν εσύ θα είσαι για εκείνον σωστή, εκείνος θα σε φοβηθεί και θα καταντήσεις, ακόμα κι αν είσαι η πιο κλασική γυναίκα στον κόσμο που δεν κάνει ποτέ το πρώτο βήμα, να τον κυνηγάς με ένα περίεργο τρόπο!!Και εσύ θα είσαι ακριβώς εκείνη που θα δεχτεί όλο το μεγαλείο της που... του λόγω φόβου.Έτσι να είσαι έτοιμη να σου συμπεριφερθεί με τον χειρότερο τρόπο!

‘Ολα τα δεινά του καρκίνου δυστυχώς, έχουν αρχή και τέλος στον φόβο του, στην μετριοπάθειά του!Μένει για πάντα στάσιμος σε όλα τα επίπεδα ακριβώς επειδή φοβάται να ρισκάρει, να εκτεθεί, να χάσει την σιγουριά του!Προτιμάει να εκτονώνεται στα κρυφά και να ζει διπλή ζωή!Σε όλα αυτά φυσικά πρέπει να προστεθεί η αγάπη του και η ροπή του , προς κάθε μορφής κατάχρηση...η οποία τον βοηθάει να ξεφύγει απ’ το καβούκι του, να πει ότι δεν μπορεί να πει νηφάλιος, να ξεφύγει για λίγο από τον σκληρό αυτό κόσμο!!!Έτσι στον αντίποδα, εκτός από μπουλούκους κολλημένους στην μαμά και στην αδερφή (αν υπάρχει) θα συναντήσεις πολλά νυχτόβια κωλοπαιδάκια να ανήκουν στο ζώδιο του καρκίνου με το πρόσωπο του μάγκα!

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκει ο καρκίνος κι ότι κι αν δείχνει σε πρώτη φάση, πάντα θα κρύβει τα ίδια....μην σα ξεγελάει!!!

ΚΕΝΤΡΙ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Καρκίνος. Ο και καλά ευαίσθητος!

Ο Καρκίνος είναι ίσως ο ωραιότερος άντρας του ζωδιακού. Είναι όμως και αυτός που μιλάει λιγότερο σε μια παρέα και προτιμά να πίνει το ποτό του σκεπτικός και μελαγχολικός. Οπότε το πιο πιθανό είναι να τον πλησιάσεις εσύ για να ανοίξεις κάποια συζήτηση. Εκείνος ακόμα και στη δική σου προσέγγιση θα είναι διστακτικός και θα σου δίνει την εντύπωση ότι δεν θέλει και πολλά- πολλά.. Μην βιάζεσαι να απογοητευτείς. Δεν είναι ότι δεν του αρέσεις, απλά είναι τόσο ντροπαλός που αν δεν έχει πιει μερικά ποτήρια παραπάνω δεν πρόκειται να εκδηλωθεί. Όταν όμως πιει τα ποτάκια του, καπνίσει 2-3 πακέτα και δει και κανέναν άλλον να σε πλησιάζει, τότε θα έρθει κοντά σου και θα σου δώσει το πιο παθιασμένο φιλί που ένιωσες ποτέ!!!

Άκρως γοητευτικός δεν θα αργήσεις καθόλου να τον ερωτευτείς παράφορα. Στην αρχή, μέχρι να πάρει θάρρος θα ζήσεις μια περίοδο όπου όταν θα είναι νηφάλιος θα σε αποφεύγει και μόλις θα γίνεται «τύφλα» θα μεταμορφώνεται σε έναν άντρα τρελά ερωτευμένο μαζί σου. Αυτή είναι η άμυνα του. Είναι ανασφαλής και θέλει να πάρει το χρόνο του μέχρι να βεβαιωθεί ότι είσαι εκείνη η τρυφερή και στοργική ύπαρξη που θα τον προσέχει και θα τον φροντίζει. Μόλις λοιπόν καταλάβει ότι είσαι η καλή νεράιδα του παραμυθιού δεν θα μπορεί να ζήσει λεπτό μακριά σου. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω σε όποια είναι άνετη, ανεξάρτητη, κ.ο.κ. ότι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο μέλλον με τον άντρα Καρκίνο, γιατί οι δυναμικές γυναίκες είναι αυτό που φοβάται περισσότερο.

Η σχέση σας θα είναι παθιασμένη. Θα κάνεις μαζί του το καλύτερο σεξ της ζωής σου. Το θέμα το κατέχει καλά! Μπορεί να αφυπνίσει όλες τις ερωτογενείς ζώνες σου και μαζί του να ανακαλύψεις πράγματα που ούτε η ίδια τα φανταζόσουν…

Μην νομίζεις όμως ότι ο Καρκίνος είναι αποκλειστικά ο άντρας που δε διστάζει να δακρύσει σε μια ταινία, χαϊδεύει όλα τα σκυλάκια στο πάρκο και παίζει με όλα τα παιδάκια των φίλων του και δεν βλέπει την ώρα να αποκτήσει τα δικά του. Πίσω απ’όλη αυτή την και καλά “ευαισθησία”, κρύβεται ένας ανασφαλής άντρας που μπορεί να στα «φορέσει» με το παραμικρό. Και όταν λέμε με το παραμικρό, εννοούμε ότι θα σε κάνει τάρανδο! Είναι πολύ άπιστος όσο και αν εσύ τον νομίζεις ανίκανο να κάνει κάτι τέτοιο σε εσένα. Βέβαια όλα θα τα κάνει τόσα κρυφά που δεν πρόκειται να το καταλάβεις με τίποτα. Αν παρ’όλα αυτά ανακαλύψεις κάτι, δεν θα το παραδεχθεί ποτέ. Θα το φορτώσει σε άλλους και δεν θα αναλάβει ποτέ την ευθύνη. Δεν θα αφήσει να χαλάσει η σχέση του με τίποτα. Αυτός ο άντρας φοβάται το χωρισμό περισσότερο από οποιαδήποτε γυναίκα.

Ο Καρκίνος θα σε αφήσει μόνο, αν δεν σε εγκρίνει η μητέρα του. Είναι απίστευτα προσκολλημένος με αυτήν (ο κλασικός μαμάκιας που λέμε), και δεν θα παντρευόταν ποτέ κάποια γυναίκα αν δεν άρεσε πρώτα στην μητέρα του. Αν λοιπόν του θυμίζεις τη μάνα του ή/ και πάρεις και την έγκριση της πεθεράς τότε και μόνον τότε θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί του. Φυσικά σε όλη τη διάρκεια της ζωής σας, η μητέρα του θα έχει πάντα τον πρώτο λόγο.

Δεν υπάρχει κάποιο ιδανικό ζώδιο για τον Καρκίνο άντρα, αφού μπορεί να βολευτεί με όλες (εκτός από τις δυναμικές είπαμε). Είναι δική σου απόφαση λοιπόν αν επιλέξεις έναν άντρα που θα είναι ναι μεν ερωτικός και τρυφερός άλλα από την άλλη θα είναι κυκλοθυμικός, ολίγον τι άπιστος και δεν θα έχει κόψει ακόμα τον ομφάλιο λώρο

AMALTHIA

ΥΓ. Μαμάκιδες δεν είναι μόνο οι Καρκίνοι αλλά και όσοι άντρες έχουν Σελήνη στον Καρκίνο. Οπότε κορίτσια καλό είναι να ρίχνουμε και μια ματιά στη Σελήνη…

Το "ΚΕΝΤΡΙ" στο ΔΙΔΥΜΟ

Και φτάνουμε αισίως στον Δίδυμο!!!τσιριμπίμ τσιριμπόμ!!!!Ο επικοινωνιακός, εύστροφος, κοινωνικός...που πραγματικά ζει για να μιλάει ατελείωτα!!!!όμως ατελείωτα!!!Δεν υπάρχει περίπτωση, να υπάρχει σε κάποιο περιβάλλον (οπουδήποτε), κάποιος δίδυμος και να σταυρώσει κανένας άλλος κουβέντα!!!Θυμηθείτε τον Ανδρέα Μικρούτσικο άλλωτε!Μπόρεσε ποτέ κανένας να μιλήσει ΟΧΙ!!!

Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι ότι δεν μιλάει για να επικοινωνήσει, να ανταλλάξει απόψεις, παρά για να ακούσει τον εαυτό του να τα λέει και να συνφωνήσει μ’ αυτά που έχει ήδη σκεφτεί ο ίδιος!Μπορεί να σε γονατίσει με την πάρλα του και μάλιστα σε στιγμές που το τελευταίο πραγμα που θέλεις, είναι να τον ακούσεις να πηδάει απ΄το ένα ανούσιο πράγμα στο άλλο. Και μόλις το χεις πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να το βουλώσει και για να πέρασει πιο ανώδυνα η ώρα πρέπει να αρχίσεις να συμετέχεις κι εσύ στην κουβέντα....αποδεικνύεται ότι είσαι πολύ γελασμένος γιατί θα σε κόψει στην πρώτη κουβέντα που θα πας να αρθρώσεις!Αφού το είπαμε δεν θέλει να κάνει διάλογο,θέλει απλά να βγάλει από μέσα του την κάθε σκέψη του, από την πιο ηλίθια μέχρι την πιο σοβαρή!

Κατηγορούν τους Διδύμους ότι είναι διπρόσωποι..είναι το πρώτο σχόλιο που θα κάνει η συντριπτική πλειοψηφία όταν ακούσει για κάποιον ότι είναι Δίδυμος. Εγώ εδώ δεν θα συμφωνήσω, αυτό το χαρακτηριστικό ταιριάζει σε άλλα ζώδια πολύ περισσότερο (για τα οποία θα μιλήσουμε εν καιρώ).Μιλάμε για έναν άνθρωπο ομιλητικό, νευρικό και αρκετά ευθύ, που μπορεί να αλλάξει άπειρες φορές γνώμη για κάτι , για κάποιον για οτιδήποτε!Δεν θα κρατήσει κάτι μανιάτικο γιατί ....ξεχνάει ή του φεύγει και θέλει τόσο πολύ να ανοίγει όσο μπορεί το εύρος των κοινωνικών του συναναστροφών, οπότε γιατί να τσακώνεται και να το κρατάει ???γιατί να χάσει έναν συνομιλητή???.....ή καλύτερα έναν ακροατή!!

Σε αυτό το σημείο, χτυπάει και πάλι δυστυχώς ένα συναφές προβληματάκι με αυτό του κριού ....(λίιιιγο διαφορετικό)Δηλαδή εδώ έχουμε την περίπτωση του ανθρώπου που δεν πιέζεται καθόλου, δεν έχει καθόλου αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος!!Θα αργήσει στην δουλειά του, στο ραντεβού του, θα βαρεθεί να κάνει τις υποχρεώσεις του, δεν θα πιεστεί καθόλου και δεν θα τον νοιάξει και καθόλου! Κι αμά τους πεις κάτι θα σου γυρίσουν και κουβέντες!!!Ναι η αλήθεια είναι ότι σ’ αυτήν την ζωή όταν συναναστρέφεσαι με δίδυμο, οι αναβολές, οι καθυστερήσεις, οι ανατροπές (με την κακή έννοια) είναι δεδομένες.Έχε άπλετο χρόνο μπροστά σου μετά απ’ το ραντεβού σας, γιατί μια 2ωρη καθυστέρηση την έχεις μές στο νερό.

Κι αφού μιλήσαμε για την παροιμιώδη λογοδιάρροια του, την ασυνέπειά του κλπ κλπ, ας ανοίξουμε το κεφάλαιο επιπολαιότητα-τα δοκιμάζω όλα γιατί τι είναι η ζωή αν δεν τα δοκιμάσουμε όλα??Πως αλλιώς θα συλλέξουμε εμπειρίες???εεεε????Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα! προς όλες τις κατευθύνσεις κι απ’ όλες τις απόψεις!Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει!Πόση σταθερότητα και ασφάλεια να σου εμπνεύσει αυτός ο άνθρωπος??Αν συνδυάσεις δε όλη αυτή την αστάθεια και την επιπολαιότητα που σου αποπνέει (καλά εννοείται ότι το κέρατο το ΄χεις στο τεπάκι!!!είπαμε θέλει να δοκιμάζει!!πως θα τον περιορίσεις εσύ??κι αυτό είναι το λιγότερο....), με το ασύστολο κέρατο και τα νεύρα και της φωνές αν τον ζορίσεις λίγο.....νομίζω ότι είναι η χειρότερη επιλόγη σχέσης που μπορείς να κάνεις!!

ΥΓ: Εξασφλισμένη επιτυχία αν θέλεις εκδρομές, ταξίδια, χαλαρότητα, ελαφρότητα, έναν συνοδοιπόρο σε ότι μ..... σκεφτείς!!!Αβασάνιστα και απροβλημάτιστα!!!

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Δίδυμος. Ο απρόβλεπτος!

Πως θα καταλάβατε έναν Δίδυμο? Πολύ απλό! Είναι αυτός που τον ξέρουν και τον χαιρετάνε όλοι έξω με το μικρό του όνομα. Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι! Από προρτίεριδες και μετρ, μέχρι μεγαλοεπενδυτές και διπλωματικοί ακόλουθοι. Για έναν τόσο κοινωνικό άντρα το μόνο εύκολο είναι να σου μιλήσει. Η προσέγγιση του έξυπνη και πνευματώδης, θα καταλάβει αμέσως τα τρωτά σου σημεία (γιατί είναι και άριστος ψυχολόγος) και θα ξεκινήσει ένα εγκεφαλικό αλλά άκρως ερωτικό παιχνίδι. Αν είσαι όμορφη μα πάνω από όλα έξυπνη και δυναμική τότε θα σου αφιερώσει περισσότερη ώρα μέσα στο βράδυ απ’ αυτή που θεωρητικά είχε υπολογίσει. Αν αντέξεις το γεγονός (χωρίς να κάνεις “μούτρα”) ότι η κουβέντα σας θα διακοπεί αμέτρητες φορές, γιατί θα πρέπει να χαιρετήσει τους πάντες και αν οι ατάκες σου είναι καυστικές και εύστροφές, τότε το μαγικό σου ταξίδι με τον Δίδυμο μόλις ξεκίνησε.

Αντισυμβατικός και απρόβλεπτος. Μπορεί να κυκλοφορεί με σκισμένο τζιν και T-Shirt ανάμεσα σε διοικητικό συμβούλιο πολυεθνικής. Παρ’όλα αυτά όλοι “κρέμονται” από τα χείλη του γιατί είναι πάντα σε εγρήγορση και καλά πληροφορημένος. Θα σε κερδίσει με το χιούμορ του, την πνευματικότητα του και το σπινθηροβόλο βλέμμα του. Πως θα τον κερδίσεις εσύ? Απλά να είσαι ο εαυτός σου.

Δύσκολα κάνει σχέση και για να μείνει καιρό κοντά σου θα πρέπει να είσαι δυναμική, ανεξάρτητη, ερωτική και να μην γκρινιάζεις. Και το πιο σημαντικό όλων, να μην νιώσει ότι πας να του στερήσεις την ελευθερία του. Τόπε έχει εξαφανιστεί σε χρόνο dt.

Η ερωτική του έκφραση είναι και αυτή απρόβλεπτη! Μπορεί να κάνει sex στα πιο απίθανα μέρη και στις πιο περίεργες συνθήκες. Τον εξιτάρει η γυναίκα να παίρνει ερωτικές πρωτοβουλίες και να μπορεί να υποδυθεί ρόλους… Θέλει συχνές εναλλαγές και εν αντιθέσει με τον Ταύρο τα “συνηθισμένα” στον έρωτα (και όχι μόνο) μπορούν να τον αποτελειώσουν.

Αυτός ο άντρας όσο και αν αγαπά την ελευθερία του , δεν είναι και δύσκολο να παντρευτεί. Αρκεί ο γάμος του να γίνει σε μια στιγμή τρέλας! Τύπου να είστε καλοκαιρινές διακοπές ( ερωτευμένοι πάντα) και να παντρευτείτε οι δύο σας σε κάποιο ξωκλήσι, να είστε μεθυσμένοι στο Las Vegas ή να μην έχετε που αλλού να πάτε (αφού θα έχετε ταξιδέψει παντού) και να πάτε έτσι ξαφνικά να παντρευτείτε. Μόνο έτσι παντρεύεται ο Δίδυμος. Ξαφνικά. Αν σε δει να χαζεύεις περιοδικά με νυφικά, να συλλέγεις μπομπονιέρες και να κρατάς προσπέκτους από αίθουσες γαμήλιων δεξιώσεων, μην απορήσεις που δεν θα απαντήσει ξανά στις 352 κλήσεις σου και στα 3.653 μηνύματα που θα του έχει αφήσει. Τ’ακούς Καρκίνε?

Πέρα λοιπόν από το φόβο μην του στερήσεις την ελευθερία, ένας Δίδυμος θα φύγει από κοντά σου όταν νιώσει ότι δεν υπάρχει πια επικοινωνία. Αν είσαι Αιγόκερος δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! Γιατί εσύ κρατάς γερά τα σκοινιά του χαρταετού σου (όπως έχει παρομοιάσει τη σχέση του με την Αιγόκερω του ένας καλός μου φίλος Διδύμος)! Αν είσαι Τοξότης ούτε εσύ έχεις να φοβηθείς,γιατί είσαι απίστευτα νευρική και σέξι για να σε αφήσει.

Όμως ότι ζώδιο και να είσαι, όποια κατάληξη και να έχει η σχέση σου με το Δίδυμο, ένα είναι σίγουρο,oτι θα σου προσφέρει την πιο περιπετειώδη εμπειρία που είχες ποτέ.

AMALTHIA