Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Αιγόκερoς. Ο φιλόδοξος εγωιστής!

Πως θα αναγνωρίσεις έναν Αιγόκερο; Είναι ο μόνος από την παρέα που φοράει σχεδόν πάντα κοστούμι. Αυτό γιατί συνήθως βγαίνει έξω μόλις έχει τελειώσει κάποια επαγγελματική υποχρέωση, η οποία έχει πάει καλά (αν δεν έχει πάει καλά γυρνάει σπίτι και παίζει playstation για να ξεχαστεί). Θα σε πλησιάσει μόνο αν είσαι φινετσάτη τύπου Kate Middleton (Σελίνα ξέρεις) ή αν είσαι απόλυτα σικάτη (Τίνα ξέρεις και εσύ επίσης). Η πρώτη ερώτηση που θα σου κάνει είναι: «Με τι ασχολείσαι;» Αν η επαγγελματική σου ταυτότητα έχει κάποιο status, τότε θα συνεχίσει το φλερτ (ναι, δεν το έχεις καταλάβει ακόμα αλλά σε φλερτάρει). Μπορεί να είσαι η ωραιότερη αλλά αν δε βρίσκει ενδιαφέρον αυτό που κάνεις θα σε αγνοήσει πλήρως. Δεν θα καταδεχθεί καν να σε κυκλοφορήσει ούτε για φιγούρα (όπως θα έκανε ένας Λέων ή Τοξότης για παράδειγμα).

Κάπου ανάμεσα στην ανάλυση των επιχειρηματικών μοντέλων που χρησιμοποιούν οι αμερικανικοί αμερικανικοί κολοσσοί της και για την πορεία των spreads , θα ζητήσει το τηλέφωνό σου. Κίνηση ματ! Δώσε την επαγγελματική σου κάρτα! Θα τον “κολλήσεις” τρελά! Θα σε σκάφτεται όλο το βράδυ! Το πρωί όμως δεν θα σε σκεφτεί καθόλου. Έχει τόσα να κάνει (είναι όντως πολύ ικανός) που σιγά μη σκέφτεται “γκόμενες”. Εκεί γύρω στις 3-4 που θα έχει τελειώσει το κάποιο επαγγελματικό γεύμα που και θα χαλαρώνει διαβάζοντας Financial Times, θα σε πάρει για να σε καλέσει σε δείπνο.

Είναι ο μόνος άντρας που θα σε στήσει αυτός στο πρώτο (και όχι μόνο) ραντεβού. Ως συνήθως έχει απορροφηθεί με τη δουλειά του. Θα σε πάει όμως κάπου καλά και ακριβά! Το σοβαρό (έως ξενέρωτο) ύφος του και η τυπική συμπεριφορά του θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι βρίσκεσαι σε interview παρά σε date. Μην “ψαρώνεις”! Όλη αυτή η τυπικότητα, δεν είναι παρά άμυνα. Αυτός ο άντρας είναι ιδιαίτερα εσωστρεφής και κρατά πάντα αποστάσεις για να νιώθει ασφαλής. Αν δείξεις έντονο ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά του σχέδια (και εκφέρεις και άποψη) και τον κάνεις να αισθανθεί οικία μαζί σου, τότε τον έχεις κερδίσει. Θα είστε πολύ σύντομα μαζί και η σχέση θα έχει από την αρχή σοβαρή τοποθέτηση. Ο χρόνος του είναι χρήμα και δεν μπορεί να τον σπαταλά αναζητώντας ανούσιες συναναστροφές.

Βέβαια, μην κάνεις το λάθος και επαναπαυτείς. Είναι να μεν σταθερός αλλά όχι σίγουρος. Αρκεί μια λάθος κίνηση και μια λεπτομέρεια να τον ξενερώσει και έχει να εξαφανιστεί χωρίς να πει ούτε «γεια». . Επίσης να έχεις υπόψη σου ότι είναι Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ (ακόμα και ο Λέων υστερέι σε εγωισμό μπροστά του) . Οπότε σε κάθε τσακωμό θα πρέπει να δείχνεις εσύ πάντα καλή θέληση για να τα ξαναβρείτε και να υποχωρείς, γιατί αν περιμένεις από αυτόν… Αυτός είναι ικανός να κόψει το χέρι του για να μην σε πάρει τηλέφωνο παρά να ρίξει τον εγωισμό του. Επίσης, θα πρέπει να εναρμονιστείς πλήρως με το βεβαρημένο πρόγραμμα του και να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι η απόλυτη προτεραιότητα του είναι η δουλεία του.

Τώρα όσο αναφορά το σεξ θα εκπλαγείς ευχάριστα. Δεν περίμενες ποτέ αυτός ο μουντρούχος να είναι τόσο θερμός και παθιασμένος. Όπως λένε για τον Αιγόκερο δείχνει εξωτερικά σαν παγόβουνο και από μέσα βράζει σαν ηφαίστειο. Επίσης έχει ένα άλλο καλό , αν του αρέσεις πραγματικά δεν θα βαρεθεί ποτέ το σεξ μαζί σου και θα προσπαθεί να γίνεται όλο και καλύτερος για να σε ευχαριστήσει.

Ο γάμος δεν είναι κάτι που τον τρομάζει. Αντιθέτως, θα είναι καλός (αλλά και πολύ αυστηρός ταυτόχρονα) πατέρας και σύζυγος. Επίσης η απόφαση του να παντρευτεί είναι τόσο συνειδητή που οι πιθανότητες να χωρίσετε θα είναι ελάχιστες (είναι το ζώδιο με τα χαμηλότερα ποσοστά διαζυγίου). Βέβαια όλα αυτά με μία βασική προϋπόθεση: Ο γάμος σας θα κάνει καλό στο κοινωνικό του προφίλ του.

Θα σε αφήσει αν δεν συμβαδίζετε κοινωνικά και δεν μπορείς να είσαι η σοβαρή και δραστήρια γυναίκα που κρύβεται πίσω από τον πετυχημένο άντρα (δηλαδή αυτόν). Βέβαια ο βασικότερος λόγος χωρισμού θα είναι αν διαπιστώσει ότι δεν μπορείς να του χαρίσεις όραμα και να ενισχύσεις τις υπέρμετρες φιλοδοξίες του.

Αν λοιπόν ζητάς έναν αφοσιωμένο και εργατικό άντρα που δεν κομπλάρει με την δυναμική προσωπικότητα σου, τότε έχεις βρει τον κατάλληλο. Παράλληλα όμως ετοιμάσου να δεχθείς έναν αμετανόητο εγωιστή που για να πάτε καλοκαιρινές διακοπές θα το κανονίζει από το χειμώνα και θα οργανώνει το κάθε την με ακρίβεια business plan. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο αυθόρμητο και να ζήσεις μια τρελή και ξέφρενη εμπειρία, τότε ο Υδροχόος δίπλα, σου κλείνει πονηρά το μάτι!

ΥΓ1: Μην μασάτε με τη σοβαρό και “ψαρώτικό” ύφος του Αιγόκερω. Στην πραγματικότητα είναι μεγάλος καραγκιόζης!
ΥΓ2: Αγαπητή μου Αιγόκεροι είστε σε μια μεταιχμιακή φάση, αλλά όπως και οι Σκορποί είστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα και τα καταφέρνετε πάντα! Το 2012 θα είναι πολύ καλή χρονιά και θα επισημοποιήσετε επιτέλους και εκείνη τη σχέση …

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Το "ΚΕΝΤΡΙ" στον ΤΟΞΟΤΗ

Ο άνθρωπος με το σύνδρομο του Πήτερ Παν...για πάντα νέος, για πάντα ωραίος, για πάντα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!Αυτή είναι η λέξη κειδί για τον Τοξότη.Θα κάνει σχέσεις , αλλά θα προτιμούσε στη συνείδησή του να είναι ότι δεν έχει. Το πιο τυχερό ζώδιο, με κυβερνήτη τον καλό και τυχερό πλανήτη ΔΙΑ, τον οποίο περιμένουμε όλοι να περάσει απ΄το ζωδιάκι μας μήπως δούμε μια άσπρη μέρα, καταλαβαίνουμε με τι κωλοφαρδία είναι προικισμένος απ το σύμπαν απ την αρχή της ζωής του. Γι αυτό λοιπόν όλα γι αυτόν έχει μάθει να έρχονται εύκολα , χωρίς ίδρωτα και αίμα, επομένως μπορεί άνετα να τα γράφει όλα και όλους, γιατί δεν έχει μάθει να έχει συνέπειες.

Θα φας κέρατο κατά 99,9% , εκτός κι αν βρεις την χρυσή τομή ..που πάει να πει ναι μεν είμαι μαζί σου , αλλά είμαι πολύ ανεξάρτητη, πολύ αυτάρκης, σε αφήνω να αλωνίζεις όσο θέλεις , χωρίς να ενοχλούμαι , χωρίς να δείχνω τίποτα !Όπως καταλαβαίνετε , για μια κοινή θνητή , έστω και την πιο φιλελεύθερη , αυτό είναι ακατόρθωτο, γιατί κάθε άνθρωπος έχει λίγα ψείγματα έστω ζήλειας και κτητικότητας.Αυτός σε κάθε παράπονο θα απαντάει ότι πνίγεται, δεν αντέχει που τον πίεζετε και τέτοια, άρα αν θέλετε να το παλέψετε πριν πείτε οτιδήποτε πρέπει να δαγκώνεστε, γιατί δεν το ‘χει σε τίποτα να αρχίσει τις φωνές και τις προσβολές μπροστά στην παλιοπαρέα (λεονταράκια και κριαράκια συνήθως). Βέβαια στα συν του είναι σίγουρα ότι όλα αυτά τα ξέρετε εκ των προτέρων ,δεν θα σας τα βγάλει στην πορεία οπότε όσες πιστές ,προσέλθετε (αν αντέχετε)!!!

Ναι σίγουρα είναι ωραίος, νεανικός για πολλά χρόνια (χωρίς να φαίνεται γελοίος), αθλητικός κι σίγουρα σε κερδίζει με την άνεση , τον τσαμπουκά και το χιούμορ. Οπότε θα σε ρίξει εύκολα. Τα δύσκολα ειναι απο δω και πέρα. Είναι είπαμε, ελεύθερος ,αλλά είναι και ολίγον αεριτζής, αμπελοφιλοσοφεί κολλημένα αλλά από δουλειά μηδέν. Δεν είναι για τέτοια , γι αυτό πάντα θα προσπαθεί να κολλήσει σε κάποιο παρεάκι (όπως είπαμε θα απαρτίζεται από καποιο ζωδιάκι της ομάδας του-φωτιά) κι εκεί απλά θα το παίζει σύμβουλος. Θα έχει όλα τα οφέλη από τους οικονομικά πάντα ευκατάστατους φίλους του, θα είναι στα σκάφη , στα ταξίδια , στα τραπέζια και στα γλέντια κι αυτός θα προσφέρει τις θεωρίες του και θα φέρνει τις γκόμενες. Εννοείται ότι από αυτά τα μέρη , θα ψάχνει μια πλούσια νύφη να φτιαχτεί. Θα την παντρευτεί φυσικά και ακόμα πιο φυσικά θα έχει κανονικότατα την ζωούλα του όπως και πριν αφού αυτή κατα κανόνα δεν θα βλέπεται και δεν θα μιλάει γιατί απλά θα έχει παντρευτεί τον ωραίο γκόμενο.

ΚΕΝΤΡΙ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Τοξότης. Ο δεξιοτέχνης του φλερτ!

Ο Τοξότης είναι αυτός ο ωραίος και καλοντυμένος άντρας, που κάθεται συνήθως δίπλα σε κάποιο Λέων ή Κριό (για να του λέει τι θα κάνει και γενικά για να τον επηρεάζει). Θα σε προσέξει για το βαθύ ντεκολτέ σου και θα εστιάσει ακόμα περισσότερο αν σε αυτό έχει βάλει το χεράκι του κάποιος καλός πλαστικός! Θα σε προσεγγίσει λέγοντας σου την πιο ωραία φιλοφρόνηση που έχεις ακούσει. θα θέλεις να μείνει δίπλα σου με την ελπίδα και μόνο να ξανακούσεις κάτι τόσο όμορφο. Εκεί την πάτησες! Ο τύπος διαβάζει τη σκέψη! Ξέρει τι θέλει να ακούσει κάθε γυναίκα. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, ξέρει τι να σου πει για να σε κολακεύσει και τι θα σε έκανε να τον ερωτευτείς παράφορα. Εσύ δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς και το να πάρει το τηλέφωνο σου είναι υπόθεση ρουτίνας γι’ αυτόν. Άδικα θα περιμένεις να σου τηλεφωνήσει. Ο τύπος απλά φλερτάρει και φεύγει. Το ενδιαφέρον εξαντλείται, μόλις δει ότι απλά ανταποκρίνεσαι. Η όλη ιστορία με αυτό τον άντρα έχει τελειώσει εδώ. Εκτός εάν … Εκτός εάν τον καρπό, το λαιμό σου ή το δάχτυλό σου κοσμεί κάποιο ακριβό κόσμημα και το ντύσιμο σου αναλογεί με το μισό προϋπολογισμό του κράτους (προ κρίσης). Τότε ναι, το τηλέφωνο σου θα χτυπήσει σύντομα.

Αφού λοιπόν το σηκώσεις με ενθουσιασμό,, θα ακούσεις την αισθαντική φωνή του να σε προσκαλεί σε ένα ρομαντικό δείπνο. Το δείπνο θα είναι υπό το φως των κεριών σε κάποιο ακριβό εστιατόριο της πόλης που συχνάζει όλος ο «καλός» κόσμος. Ναι γιατί αν δεν τον δουν, δεν έχει νόημα να κυκλοφορήσει. Θα είναι κύριος! Θα σε προσέχει, θα σου σερβίρει , θα φροντίζει να έχεις πάντα κρασί στο ποτήρι σου και γενικά θα κάνει όλες αυτές τις κινήσεις που κάνουν μια γυναίκα να αισθάνεται πριγκίπισσα. Στο τέλος της βραδιάς θα σε γυρίσει στο σπίτι, θα σε συνοδεύσει μέχρι την πόρτα και θα σε φιλήσει πολύ μα πολύ ερωτικά. Εσύ θα έχεις γεμίσει καρδούλες!!! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΘ’ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΥΘΕΙ. Ξέρω είναι δύσκολο με τόσα που θα ακούσεις, τουλάχιστον προσπάθησε να δείχνεις συγκρατημένη και κάπως απόμακρη.

Έχεις ελπίδες να σου προτείνει και δεύτερη έξοδο αν όλη τη βραδιά προέβαλες έναν δυναμικό χαρακτήρα, με πολλά ενδιαφέροντα και χόμπι, μπορούσες να τοποθετηθείς σε όλα τα φιλοσοφικά ερωτήματα που έθετε, ήσουν ελαφρώς σνομπαρία και δεν έδειξες ούτε ψήγμα εντυπωσιασμού προς το πρόσωπο του. Α, και αν φορούσες και πάλι ακριβά (αλλά διαφορετικά από την πρώτη σας συνάντηση) κοσμήματα.

Η σχέση θα χτιστεί με αυτό τον τρόπο. Σιγά αλλά κοσμικά. Αν θες να τον κρατήσεις ή μάλλον να σε κρατήσει , θα πρέπει να του δίνεις πολύ χώρο και να μην νιώσει ότι περνώντας χρόνο μαζί σου, κινδυνεύει η ελευθερία του. Επίσης να είσαι προετοιμασμένη ότι ο τύπος θα εξακολουθεί να φλερτάρει με τον ίδιο ζήλο και άλλες γυναίκες και αρκετές φορές δεν θα διστάσει να το κάνει και μπροστά σου. Στην πρώτη έντονη σκηνή ζηλοτυπίας, τον έχασες! Γι αυτόν τον φλερτ είναι ζωτικής σημασίας και προτιμά να σε χάσει παρά να χάσει το νόημα της ζωής του (το φλερτ). Βέβαια να ξέρεις ότι στο 99,9% αυτό φλερτ μένει μόνο στα λόγια. Δηλαδή είναι αυτό που λέμε, σκύλος που γαυγίζει αλλά δεν δαγκώνει, Το όλο θέμα μένει εκεί, δηλαδή ο τύπος δεν θα σε κερατώσει ύπουλα (όπως θα έκανε ένας Καρκίνος ή Ιχθύς για παράδειγμα).

Και έρχεται η ώρα του σεξ, που φυσικά εκείνος θα έχει επιλέξει πότε θα είναι. Σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους άντρες, ο Τοξότης θα σε κάνει να το θες πιο γρήγορα και πιο έντονα από ότι αυτός. Δεν τρελαίνεται να σε ρίξει στο κρεβάτι και το αντιμετωπίζει το όλο θέμα με μια σχετική απάθεια, που σε γεμίζει ανασφάλειες του τύπου μήπως δεν με γουστάρει αρκετά, μήπως πρέπει να βάλω κι άλλη σιλικόνη για να του αρέσω κ.ο.κ. Όταν θα γίνει λοιπόν, θα είσαι τόσο κομπλαρισμένη που δεν θα καταλάβεις ούτε την σύντομη διάρκεια του, ούτε την μετριότητα του. Ο τύπος είναι μοναδικός στην «πλύση» εγκεφάλου, που θα σε κάνει να πιστέψεις ότι είναι Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΕΞ!

Εφόσον μείνει μαζί σου και μετά το σεξ, τότε μόνο μπορείς να πιστεύεις ότι έχεις ελπίδες για κάτι πιο «σοβαρό» . Παρ’ όλου που είναι ο άντρας που λατρεύει την εργένικη ζωή, δε θα δυσκολευτεί να σε ζητήσει σε γάμο αρκεί να πλήρεις τις έξης προϋποθέσεις: μόρφωση, διακριτικότητα, γοητεία ,κοινωνικότητα και προίκα! Οπότε φρόντισε να τον καλέσει ο μπαμπάς στο σπίτι για να τα βρούνε...

Αν θέλεις έναν άντρα που διαρκώς θα σε ανεβάζει, θα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι η μια και μοναδική, τότε ναι βρήκες τον μέντορα σου! Ακόμα και αν σου κοστίσει λίγο παραπάνω... Αν πάλι ψάχνεις έναν άντρα που δεν δείχνει μόνο αλλά είναι και στην πραγματικότητα σοβαρός, δυναμικός και πετυχημένος , τότε ένας μουντρούχος Αιγόκερως είναι ο άνθρωπος σου.

AMALTHIA

ΥΓ: Ο Τοξότης δύσκολά χωρίζει. Θα σε αφήσει μόνο για κάποια πιο καλλιεργημένη και με περισσότερα «κοσμήματα» από εσένα. Θα ήθελα να επισημάνω ότι «λεφτά» αισθήματα δεν έχουν μόνο οι Τοξότες, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο Τοξότη…

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Το "ΚΕΝΤΡΙ" στο ΣΚΟΡΠΙΟ

ΟΚ..Θα είμαι αντικειμενική! Εδώ πρώτα απ΄όλα μιλάμε για πραγματικούς σκορπιούς κι αυτό σημαίνει ότι όποιος ανήκει σ΄αυτό το ζώδιο κι έχει πλήθος πλανητών και ωροσκόπο σε αεράτα ή ζώδια φωτιάς καλύτερα να μην το διαβάσει γιατί σίγουρα δεν τον αφορά....Λοιπόν… Ένα έχω να πω μαυρίλα, μαυρίλα, και πολύ κακό για το τίποτα!

Υπάρχει ένας μύθος γύρω απ΄ αυτό το ζώδιο όσο για κανένα άλλο κι όμως ο άντρας Σκορπιός καταλήγει να είναι ένα εσωστρεφές , κλεισμένο στο καβούκι του άτομο που δεν γουστάρει και δεν θέλει να μιλάει σε άνθρωπο! Όλα τα ψυχολογικά, τα χειρότερα ένστικτα συγκεντρωμένα σ΄ έναν άνθρωπο, ο οποίος βασανίζεται απ’ τον ίδιο του τον εαυτό από τότε που ήταν βρέφος. Και ναι, αν σου γυρίσει όλη αυτή την ενέργεια πάνω σου μπορεί να γίνει κακός μα πολύ κακός!!! Ένας μπλαζέ, μυστήριος, καταθλιπτικός τύπος, με τον ` πάνω του δύσκολα μπορεί να τον αντέξει άλλος άνθρωπος δίπλα του , ακόμα κι αν αυτός ο άνθρωπος είναι η ίδια του η μάνα! Δεν θα μπορέσεις ποτέ να καταλάβεις τι σκατά έχει μέσα στο κεφάλι του, δεν θα καταλάβεις ποτέ τι κακό του έκανες και αξίζεις όλη του την καλοσύνη....Πάρτο απόφαση, αν τον επίλέξεις , θα κυνηγάς μια ζωή να λύσεις τις θεωρίες συνωμοσίας που έχει κατασκευάσει. Βλέπει πάντα και παντού εχθρούς, θεωρεί ότι όλοι κάνουν πάντα δεύτερες σκέψεις και ψάχνει να λύσει το μυστήριο!!!

Είναι γεγονός, δεν χωνεύει τ΄άντερα του κι αν καταφέρεις να είσαι εσύ η μία εκ των εκλεκτών, μην νομίζεις ότι θα ζήσεις μια ωραία ζωή! Ζηλεύει τους πάντες και τα πάντα και αν του θρέψεις αυτή του την ανασφάλεια και την ροπή δεν το χει σε τίποτα να σου βάλει κοριό, να σε κατασκοπεύσει, να ψάξει τα σκουπίδια σου, το κινητό σου, τις τσέπες σου, να μυρίσει τα ρούχα σου κτλ κτλ κτλ! Και θα το κάνει να είσαι σίγουρη! Μην πιστέψεις ποτέ πως θα σεβαστεί τα προσωπικά σου δεδομένα και φυσικά μην διανοηθείς να του κάνεις τα ίδια..θέλει να έχει τον έλεγχο των πάντων, να τα ξέρει όλα, ενώ παράλληλα δεν θέλει να αποκαλύπτει τίποτα για τον εαυτό του και πάντα όσο και να σου ανοιχτεί θα κρατάει κομμάτια για τον εαυτό του! Θα σου κρατάει μούτρα, θα στραβώνει την μούρη του, εσύ μάταια θα προσπαθείς να του πάρεις κουβέντα για να καταλάβεις τι συμβαίνει κι αυτός θα συνεχίζει να σου κάνει τα νεύρα κρόσσια!!
Αυτό το outsider του νερού δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια της ομάδας του! Οι συναισθηματισμοί του βρίσκονται κάπου στο βάθος πολύ καλά κρυμμένοι! Θα προτιμήσει να βγάλει (αν βγάλει κάτι ποτέ), ένα παγωμένο πρόσωπο σε πρώτη φάση και μια υπέρμετρη κακία σε δεύτερη! Τον νοιάζει πρώτα απ΄όλα να ικανοποιήσει τα ένστικτά του όπως και τις μεγάλες φιλοδοξίες του. Είναι πωρωμένος με την εξουσία και τα λεφτά, άλλωστε ο Πλούτωνας ως κυβερνήτης του τα συμβολίζει. Είναι μετά τον Αιγόκερω (που έχει τα πρωτεία), ο πιο φιλόδοξος και σκληροπυρηνικός του ζωδιακού. Ότι και να λέγεται , ο Σκορπιός αν δεν πετύχει στην ζωή του να έχει λεφτά και να θέση εξουσίας δεν θα ησυχάσει ποτέ. Και θα τα καταφέρει σίγουρα, θα κάνει τα πάντα γι΄αυτό, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα!Είναι υποχθόνιος και ύπουλος, απίστευτα ανταγωνιστικός, περιμένει υπομονετικά να πάρει δύναμη κι όταν την αποκτήσει μπορεί να γίνει δυνάστης και καταπιεστικός όσο κανένας άλλος!Συμφεροντολόγος, δεν θα συναναστραφεί κανέναν αν δεν έχει να πάρει κάτι απ ‘ αυτόν κι αν δώσει κάτι εκείνος σίγουρα περιμένει και απαιτεί να του το ανταποδώσεις. Ναι… Δεν θα ξεχάσει αν του κάνεις καλό αλλά δυστυχώς δεν θα ξεχάσει ποτέ και το κακό που του ‘χεις κάνει ! ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ! Μπορεί να περιμένει χρόνια για να στο ανταποδώσει αλλά θα το κάνει σίγουρα! Η εκδικητικότητα του σκορπιού δεν έχει ταίρι και είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο!

Ένα φαινομενικά ψυχρό πλάσμα, απίστευτα ακοινώνητο (άμα δεν γουστάρει δεν σου γυρνάει ούτε την καλημέρα), μπορεί άμα είσαι δίπλα του να χρειαστείς φαρμακευτική αγωγή..Θα δίνει πάντα προτεραιότητα στην προσωπική του εξέλιξη (η οποία δεν θα φτάσει ποτέ στα επίπεδα που θέλει , οπότε δεν θα ηρεμήσει ποτέ ), στα ψυχολογικά του (τον κυνηγάνε οι ερινύες πάντα) και στην αποκάλυψη των μυστικών που του κρύβεις! Ναι οκ είναι σταθερός και πιστός αλλά μην νομίζεις ότι επειδή είσαι μαζί του είσαι και η απόλυτη επιλογή του. Είναι ανασφαλής για να αρχίζει να ψάχνει άλλη και πολύ κλειστός για να βγει στην ΄γύρα΄!!Συν τις άλλοις, είναι ανικανοποίητος και πιστεύει ότι πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο, αλλά δεν θέλει να ξεβολεύεται (είπαμε είναι σταθερός έως βαλτωμένος και οι αλλαγές τον διαταράσσουν και τον φοβίζουν)! Κι όλα αυτά που είπαμε, δυστυχώς δεν πρόκειται να τα καταλάβεις ποτέ από την αρχή, θα τα καταλάβεις όταν πλέον θα είναι πολύ αργά! Δεν του φαίνεται με τίποτα! Είναι το άτομο που δεν μιλάει ποτέ στην πρώτη γνωριμία, κάθεται ήσυχος στην γωνιά του και δεν τον πιάνει το μάτι σου με τίποτα… Κι όμως αυτός βολιδοσκοπεί την κατάσταση και καταστρώνει σχέδια…

ΚΕΝΤΡΙ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Σκορπιός. Ο σεξομανής δολοφόνος!

Πριν περάσω σε οποιαδήποτε περιγραφή του άντρα Σκορπιού, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ο Σκορπιός είναι το ζώδιο το οποίο μπορεί να χάσει τελείως τα ” μοιραία ” χαρακτηριστικά του, αν ο ωροσκόπος ή κάποιοι καίριοι πλανήτες όπως ο Άρης βρίσκονται σε τελείως άκυρες θέσεις. Για παράδειγμα ένας Σκορπιός με Άρη στο Ζυγό είναι πολύ πιθανό να μην είναι και πολύ φανατικός άντρας… Όποτε για να πούμε ότι ένας Σκορπιός, είναι Σκορπιός με τα όλα του θα πρέπει να δούμε συνολικά το ωροσκόπιο του. Επειδή όμως πρέπει να μιλήσω και για τον άντρα Σκορπιό, κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας , ότι αυτό που περιγράφεται παρακάτω αφορά τον χαρακτηριστικό Σκορπιό. Οπότε μην βιαστείτε να χαρείτε (ή να απογοητευτείτε) όσοι δηλώνετε Σκορπιοί με περίσσιο καμάρι....

Ο Σκορπιός είναι αυτός ο μυστηριώδης άντρας που σε κοιτάει όλο το βράδυ επίμονα. Παρατηρεί την κάθε σου κίνηση. Νιώθεις συνεχεία τα μάτια του καρφωμένα επάνω σου. Και εκεί που νομίζεις ότι θα έρθει να σου μιλήσει, αυτός απλά εξαφανίζεται! Γιατί; Πολύ απλά γιατί ο Σκορπιός δεν είναι σαν τους άλλους. Λατρεύει το μυστήριο. Προτιμά να σε ψάξει παρά να σε βρει έτοιμη. Οπότε θα πρέπει να ξεκινήσεις με τη σειρά σου ένα παιχνίδι μυστηρίου. Θα πρέπει να σε ξαναπετύχει κάπου, να τον κοιτάξεις τώρα εσύ επίμονα και μετά να εξαφανιστείς. Αφού επαναληφθεί αρκετές φορές το σκηνικό κοιτάω- εξαφανίζομαι και πιστέψει ότι είναι μοιραίες οι συναντήσείς σας τότε εκεί που δεν το περιμένεις θα εμφανιστεί μπροστά σου. Είτε αφήνοντας μήνυμα στο αυτοκίνητο σου, είτε ακόμα και στο κινητό σου. Μην σου κάνει εντύπωση. Ο τύπος όλο αυτό το διάστημα έχει κάνει την έρευνα του και μπορεί να ξέρει πράγματα για εσένα που ούτε εσύ ίδια μπορείς να φανταστείς.

Το πρώτο (και όχι μόνο) ραντεβού θα είναι λίγο δύσκολο, μιας και δεν θα μιλάει σχεδόν καθόλου. Δεν του αρέσει να αποκαλύπτει τα χαρτιά του και θα φύγει τρέχοντας αν τον ταράξεις με ερωτήσεις. Από την άλλη ούτε εσύ θα πρέπει να αποκαλύψεις πολλά για εσένα. Αν είσαι ανοιχτό βιβλίο, έχει χάσει το ενδιαφέρον του. Όποτε θα πρέπει να σε καλύπτει ένα βαρύ πέπλο μυστηρίου, αν θες να τον κρατήσεις. Θα νιώσεις μεγάλη αμηχανία, διότι θα σε κοιτάει εξεταστικά και εσύ τρομοκρατημένη θα προσπαθείς να μαντέψεις τι μπορεί να σκέφτεται. Είναι πολύ απλό. Αυτό που σκέφτεται είναι, το πως θα είναι η πρώτη σας σεξουαλική συνεύρεση.

Ο Σκορπιός δεν χάνει χρόνο. Δεν διακινδυνεύει να μπει σε μια σχέση αν δεν ταιριάζει σεξουαλικά πολύ με την παρτενέρ του. Οπότε μπορεί να επιδιώξει πολύ γρήγορα ερωτική επαφή, όχι για να πει την άλλη μέρα στους φίλους του ότι την πη..ξα και αυτή (όπως θα έκανε π.χ. ένας Κριός) αλλά για να δει αν πραγματικά του κάνεις σεξουαλικά. Και εδώ είναι το κρίσιμο σημείο. Αν υπάρχει χημεία μεταξύ σας, όπως και να ‘σαι ότι και να ‘σαι θα είστε μαζί από την επόμενη κιόλας στιγμή.
Η σχέση μαζί του είναι θα είναι ταραχώδης, δύσκολή, περίεργη και ψυχοφθόρα. Θα προσπαθεί συνεχεία να σε ελέγχει. Θα νομίζει ότι του κρύβεις πάντα κάτι και θα βιώνεις γι’ αυτό ακραίες σκηνές ζήλιας. Θα έχετε έντονους τσακωμούς αλλά όλα θα λύνονται στο κρεβάτι. Η σχέση θα είναι δύσκολή άλλα συνάμα και πολύ παθιασμένη. Ετοιμάσου λοιπόν για τη μεγαλύτερη ερωτική σου εμπειρία. Αν δεν αντέχεις νύχτες ερωτικού μαραθώνιου, τότε μην πεις καν στη διαδικασία, γιατί ο τύπος είναι ασυγκράτητος και ασταμάτητος.

Όποια προβλήματα και αν έχετε, ακόμα και αν είστε εντελώς αταίριαστοι, ο Σκορπιός θα σε αφήσει μόνο για κάποια άλλη αν δεν τον καλύπτεις πια σεξουαλικά ή αισθανθεί ότι έχεις βαρεθεί το σεξ. Αν γίνει αυτό τότε ο δρόμος δεν έχει επιστροφή. Από την άλλη σε προειδοποιώ να μην προσπαθήσεις να του κάνεις τίποτα πίσω από την πλάτη του. Ο τύπος είναι psycho και εκδικητικός. Θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει το νευρικό σου σύστημα ακόμα και εσένα την ίδια. Από το να σου σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου κάθε μέρα, μέχρι και να σε βρούμε σε κανένα χαντάκι…

Τώρα αν αντέξεις όλη την ψυχοφθόρα συναναστροφή μαζί του και ρίξεις λίγο φως στο σκοτεινό μυαλό του, τότε είναι πολύ πιθανό να σου προτείνει γάμους και οικογένειες!

Αν λοιπόν έχεις μια (και όχι μόνο) δόση σεξομανίας, σε χαρακτηρίζει η υπομονή (βλέπε Αιγόκερως) και θα ήθελες ο καλός σου να έχει χαρακτηριστικά serial killer τότε ναι έχεις βρεις το κατάλληλο άντρα. Αν πάλι θες κάτι πιο χαρούμενο, don’t worry, ακολουθεί ο Τοξότης.

AMALTHIA

ΥΓ: Στον άντρα Σκορπιό έχω ιδιαίτερη αδυναμία, όχι μόνο από έκδηλο μαζοχισμό αλλά γιατί Σκορπιός είναι και ο αγαπημένος μου μπαμπάς!