Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Το "ΚΕΝΤΡΙ" στο ΣΚΟΡΠΙΟ

ΟΚ..Θα είμαι αντικειμενική! Εδώ πρώτα απ΄όλα μιλάμε για πραγματικούς σκορπιούς κι αυτό σημαίνει ότι όποιος ανήκει σ΄αυτό το ζώδιο κι έχει πλήθος πλανητών και ωροσκόπο σε αεράτα ή ζώδια φωτιάς καλύτερα να μην το διαβάσει γιατί σίγουρα δεν τον αφορά....Λοιπόν… Ένα έχω να πω μαυρίλα, μαυρίλα, και πολύ κακό για το τίποτα!

Υπάρχει ένας μύθος γύρω απ΄ αυτό το ζώδιο όσο για κανένα άλλο κι όμως ο άντρας Σκορπιός καταλήγει να είναι ένα εσωστρεφές , κλεισμένο στο καβούκι του άτομο που δεν γουστάρει και δεν θέλει να μιλάει σε άνθρωπο! Όλα τα ψυχολογικά, τα χειρότερα ένστικτα συγκεντρωμένα σ΄ έναν άνθρωπο, ο οποίος βασανίζεται απ’ τον ίδιο του τον εαυτό από τότε που ήταν βρέφος. Και ναι, αν σου γυρίσει όλη αυτή την ενέργεια πάνω σου μπορεί να γίνει κακός μα πολύ κακός!!! Ένας μπλαζέ, μυστήριος, καταθλιπτικός τύπος, με τον ` πάνω του δύσκολα μπορεί να τον αντέξει άλλος άνθρωπος δίπλα του , ακόμα κι αν αυτός ο άνθρωπος είναι η ίδια του η μάνα! Δεν θα μπορέσεις ποτέ να καταλάβεις τι σκατά έχει μέσα στο κεφάλι του, δεν θα καταλάβεις ποτέ τι κακό του έκανες και αξίζεις όλη του την καλοσύνη....Πάρτο απόφαση, αν τον επίλέξεις , θα κυνηγάς μια ζωή να λύσεις τις θεωρίες συνωμοσίας που έχει κατασκευάσει. Βλέπει πάντα και παντού εχθρούς, θεωρεί ότι όλοι κάνουν πάντα δεύτερες σκέψεις και ψάχνει να λύσει το μυστήριο!!!

Είναι γεγονός, δεν χωνεύει τ΄άντερα του κι αν καταφέρεις να είσαι εσύ η μία εκ των εκλεκτών, μην νομίζεις ότι θα ζήσεις μια ωραία ζωή! Ζηλεύει τους πάντες και τα πάντα και αν του θρέψεις αυτή του την ανασφάλεια και την ροπή δεν το χει σε τίποτα να σου βάλει κοριό, να σε κατασκοπεύσει, να ψάξει τα σκουπίδια σου, το κινητό σου, τις τσέπες σου, να μυρίσει τα ρούχα σου κτλ κτλ κτλ! Και θα το κάνει να είσαι σίγουρη! Μην πιστέψεις ποτέ πως θα σεβαστεί τα προσωπικά σου δεδομένα και φυσικά μην διανοηθείς να του κάνεις τα ίδια..θέλει να έχει τον έλεγχο των πάντων, να τα ξέρει όλα, ενώ παράλληλα δεν θέλει να αποκαλύπτει τίποτα για τον εαυτό του και πάντα όσο και να σου ανοιχτεί θα κρατάει κομμάτια για τον εαυτό του! Θα σου κρατάει μούτρα, θα στραβώνει την μούρη του, εσύ μάταια θα προσπαθείς να του πάρεις κουβέντα για να καταλάβεις τι συμβαίνει κι αυτός θα συνεχίζει να σου κάνει τα νεύρα κρόσσια!!
Αυτό το outsider του νερού δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια της ομάδας του! Οι συναισθηματισμοί του βρίσκονται κάπου στο βάθος πολύ καλά κρυμμένοι! Θα προτιμήσει να βγάλει (αν βγάλει κάτι ποτέ), ένα παγωμένο πρόσωπο σε πρώτη φάση και μια υπέρμετρη κακία σε δεύτερη! Τον νοιάζει πρώτα απ΄όλα να ικανοποιήσει τα ένστικτά του όπως και τις μεγάλες φιλοδοξίες του. Είναι πωρωμένος με την εξουσία και τα λεφτά, άλλωστε ο Πλούτωνας ως κυβερνήτης του τα συμβολίζει. Είναι μετά τον Αιγόκερω (που έχει τα πρωτεία), ο πιο φιλόδοξος και σκληροπυρηνικός του ζωδιακού. Ότι και να λέγεται , ο Σκορπιός αν δεν πετύχει στην ζωή του να έχει λεφτά και να θέση εξουσίας δεν θα ησυχάσει ποτέ. Και θα τα καταφέρει σίγουρα, θα κάνει τα πάντα γι΄αυτό, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα!Είναι υποχθόνιος και ύπουλος, απίστευτα ανταγωνιστικός, περιμένει υπομονετικά να πάρει δύναμη κι όταν την αποκτήσει μπορεί να γίνει δυνάστης και καταπιεστικός όσο κανένας άλλος!Συμφεροντολόγος, δεν θα συναναστραφεί κανέναν αν δεν έχει να πάρει κάτι απ ‘ αυτόν κι αν δώσει κάτι εκείνος σίγουρα περιμένει και απαιτεί να του το ανταποδώσεις. Ναι… Δεν θα ξεχάσει αν του κάνεις καλό αλλά δυστυχώς δεν θα ξεχάσει ποτέ και το κακό που του ‘χεις κάνει ! ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ! Μπορεί να περιμένει χρόνια για να στο ανταποδώσει αλλά θα το κάνει σίγουρα! Η εκδικητικότητα του σκορπιού δεν έχει ταίρι και είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο!

Ένα φαινομενικά ψυχρό πλάσμα, απίστευτα ακοινώνητο (άμα δεν γουστάρει δεν σου γυρνάει ούτε την καλημέρα), μπορεί άμα είσαι δίπλα του να χρειαστείς φαρμακευτική αγωγή..Θα δίνει πάντα προτεραιότητα στην προσωπική του εξέλιξη (η οποία δεν θα φτάσει ποτέ στα επίπεδα που θέλει , οπότε δεν θα ηρεμήσει ποτέ ), στα ψυχολογικά του (τον κυνηγάνε οι ερινύες πάντα) και στην αποκάλυψη των μυστικών που του κρύβεις! Ναι οκ είναι σταθερός και πιστός αλλά μην νομίζεις ότι επειδή είσαι μαζί του είσαι και η απόλυτη επιλογή του. Είναι ανασφαλής για να αρχίζει να ψάχνει άλλη και πολύ κλειστός για να βγει στην ΄γύρα΄!!Συν τις άλλοις, είναι ανικανοποίητος και πιστεύει ότι πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο, αλλά δεν θέλει να ξεβολεύεται (είπαμε είναι σταθερός έως βαλτωμένος και οι αλλαγές τον διαταράσσουν και τον φοβίζουν)! Κι όλα αυτά που είπαμε, δυστυχώς δεν πρόκειται να τα καταλάβεις ποτέ από την αρχή, θα τα καταλάβεις όταν πλέον θα είναι πολύ αργά! Δεν του φαίνεται με τίποτα! Είναι το άτομο που δεν μιλάει ποτέ στην πρώτη γνωριμία, κάθεται ήσυχος στην γωνιά του και δεν τον πιάνει το μάτι σου με τίποτα… Κι όμως αυτός βολιδοσκοπεί την κατάσταση και καταστρώνει σχέδια…

ΚΕΝΤΡΙ

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα κεντρί.

    Γεννημένος Σάββατο,8-11-1986.Ώρα 7:45 το πρωί.Αθήνα.



    Είμαι καθαρός ή υβριδικός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή