Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Το "ΚΕΝΤΡΙ" στον ΤΟΞΟΤΗ

Ο άνθρωπος με το σύνδρομο του Πήτερ Παν...για πάντα νέος, για πάντα ωραίος, για πάντα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!Αυτή είναι η λέξη κειδί για τον Τοξότη.Θα κάνει σχέσεις , αλλά θα προτιμούσε στη συνείδησή του να είναι ότι δεν έχει. Το πιο τυχερό ζώδιο, με κυβερνήτη τον καλό και τυχερό πλανήτη ΔΙΑ, τον οποίο περιμένουμε όλοι να περάσει απ΄το ζωδιάκι μας μήπως δούμε μια άσπρη μέρα, καταλαβαίνουμε με τι κωλοφαρδία είναι προικισμένος απ το σύμπαν απ την αρχή της ζωής του. Γι αυτό λοιπόν όλα γι αυτόν έχει μάθει να έρχονται εύκολα , χωρίς ίδρωτα και αίμα, επομένως μπορεί άνετα να τα γράφει όλα και όλους, γιατί δεν έχει μάθει να έχει συνέπειες.

Θα φας κέρατο κατά 99,9% , εκτός κι αν βρεις την χρυσή τομή ..που πάει να πει ναι μεν είμαι μαζί σου , αλλά είμαι πολύ ανεξάρτητη, πολύ αυτάρκης, σε αφήνω να αλωνίζεις όσο θέλεις , χωρίς να ενοχλούμαι , χωρίς να δείχνω τίποτα !Όπως καταλαβαίνετε , για μια κοινή θνητή , έστω και την πιο φιλελεύθερη , αυτό είναι ακατόρθωτο, γιατί κάθε άνθρωπος έχει λίγα ψείγματα έστω ζήλειας και κτητικότητας.Αυτός σε κάθε παράπονο θα απαντάει ότι πνίγεται, δεν αντέχει που τον πίεζετε και τέτοια, άρα αν θέλετε να το παλέψετε πριν πείτε οτιδήποτε πρέπει να δαγκώνεστε, γιατί δεν το ‘χει σε τίποτα να αρχίσει τις φωνές και τις προσβολές μπροστά στην παλιοπαρέα (λεονταράκια και κριαράκια συνήθως). Βέβαια στα συν του είναι σίγουρα ότι όλα αυτά τα ξέρετε εκ των προτέρων ,δεν θα σας τα βγάλει στην πορεία οπότε όσες πιστές ,προσέλθετε (αν αντέχετε)!!!

Ναι σίγουρα είναι ωραίος, νεανικός για πολλά χρόνια (χωρίς να φαίνεται γελοίος), αθλητικός κι σίγουρα σε κερδίζει με την άνεση , τον τσαμπουκά και το χιούμορ. Οπότε θα σε ρίξει εύκολα. Τα δύσκολα ειναι απο δω και πέρα. Είναι είπαμε, ελεύθερος ,αλλά είναι και ολίγον αεριτζής, αμπελοφιλοσοφεί κολλημένα αλλά από δουλειά μηδέν. Δεν είναι για τέτοια , γι αυτό πάντα θα προσπαθεί να κολλήσει σε κάποιο παρεάκι (όπως είπαμε θα απαρτίζεται από καποιο ζωδιάκι της ομάδας του-φωτιά) κι εκεί απλά θα το παίζει σύμβουλος. Θα έχει όλα τα οφέλη από τους οικονομικά πάντα ευκατάστατους φίλους του, θα είναι στα σκάφη , στα ταξίδια , στα τραπέζια και στα γλέντια κι αυτός θα προσφέρει τις θεωρίες του και θα φέρνει τις γκόμενες. Εννοείται ότι από αυτά τα μέρη , θα ψάχνει μια πλούσια νύφη να φτιαχτεί. Θα την παντρευτεί φυσικά και ακόμα πιο φυσικά θα έχει κανονικότατα την ζωούλα του όπως και πριν αφού αυτή κατα κανόνα δεν θα βλέπεται και δεν θα μιλάει γιατί απλά θα έχει παντρευτεί τον ωραίο γκόμενο.

ΚΕΝΤΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου