Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Σκορπιός. Ο σεξομανής δολοφόνος!

Πριν περάσω σε οποιαδήποτε περιγραφή του άντρα Σκορπιού, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ο Σκορπιός είναι το ζώδιο το οποίο μπορεί να χάσει τελείως τα ” μοιραία ” χαρακτηριστικά του, αν ο ωροσκόπος ή κάποιοι καίριοι πλανήτες όπως ο Άρης βρίσκονται σε τελείως άκυρες θέσεις. Για παράδειγμα ένας Σκορπιός με Άρη στο Ζυγό είναι πολύ πιθανό να μην είναι και πολύ φανατικός άντρας… Όποτε για να πούμε ότι ένας Σκορπιός, είναι Σκορπιός με τα όλα του θα πρέπει να δούμε συνολικά το ωροσκόπιο του. Επειδή όμως πρέπει να μιλήσω και για τον άντρα Σκορπιό, κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας , ότι αυτό που περιγράφεται παρακάτω αφορά τον χαρακτηριστικό Σκορπιό. Οπότε μην βιαστείτε να χαρείτε (ή να απογοητευτείτε) όσοι δηλώνετε Σκορπιοί με περίσσιο καμάρι....

Ο Σκορπιός είναι αυτός ο μυστηριώδης άντρας που σε κοιτάει όλο το βράδυ επίμονα. Παρατηρεί την κάθε σου κίνηση. Νιώθεις συνεχεία τα μάτια του καρφωμένα επάνω σου. Και εκεί που νομίζεις ότι θα έρθει να σου μιλήσει, αυτός απλά εξαφανίζεται! Γιατί; Πολύ απλά γιατί ο Σκορπιός δεν είναι σαν τους άλλους. Λατρεύει το μυστήριο. Προτιμά να σε ψάξει παρά να σε βρει έτοιμη. Οπότε θα πρέπει να ξεκινήσεις με τη σειρά σου ένα παιχνίδι μυστηρίου. Θα πρέπει να σε ξαναπετύχει κάπου, να τον κοιτάξεις τώρα εσύ επίμονα και μετά να εξαφανιστείς. Αφού επαναληφθεί αρκετές φορές το σκηνικό κοιτάω- εξαφανίζομαι και πιστέψει ότι είναι μοιραίες οι συναντήσείς σας τότε εκεί που δεν το περιμένεις θα εμφανιστεί μπροστά σου. Είτε αφήνοντας μήνυμα στο αυτοκίνητο σου, είτε ακόμα και στο κινητό σου. Μην σου κάνει εντύπωση. Ο τύπος όλο αυτό το διάστημα έχει κάνει την έρευνα του και μπορεί να ξέρει πράγματα για εσένα που ούτε εσύ ίδια μπορείς να φανταστείς.

Το πρώτο (και όχι μόνο) ραντεβού θα είναι λίγο δύσκολο, μιας και δεν θα μιλάει σχεδόν καθόλου. Δεν του αρέσει να αποκαλύπτει τα χαρτιά του και θα φύγει τρέχοντας αν τον ταράξεις με ερωτήσεις. Από την άλλη ούτε εσύ θα πρέπει να αποκαλύψεις πολλά για εσένα. Αν είσαι ανοιχτό βιβλίο, έχει χάσει το ενδιαφέρον του. Όποτε θα πρέπει να σε καλύπτει ένα βαρύ πέπλο μυστηρίου, αν θες να τον κρατήσεις. Θα νιώσεις μεγάλη αμηχανία, διότι θα σε κοιτάει εξεταστικά και εσύ τρομοκρατημένη θα προσπαθείς να μαντέψεις τι μπορεί να σκέφτεται. Είναι πολύ απλό. Αυτό που σκέφτεται είναι, το πως θα είναι η πρώτη σας σεξουαλική συνεύρεση.

Ο Σκορπιός δεν χάνει χρόνο. Δεν διακινδυνεύει να μπει σε μια σχέση αν δεν ταιριάζει σεξουαλικά πολύ με την παρτενέρ του. Οπότε μπορεί να επιδιώξει πολύ γρήγορα ερωτική επαφή, όχι για να πει την άλλη μέρα στους φίλους του ότι την πη..ξα και αυτή (όπως θα έκανε π.χ. ένας Κριός) αλλά για να δει αν πραγματικά του κάνεις σεξουαλικά. Και εδώ είναι το κρίσιμο σημείο. Αν υπάρχει χημεία μεταξύ σας, όπως και να ‘σαι ότι και να ‘σαι θα είστε μαζί από την επόμενη κιόλας στιγμή.
Η σχέση μαζί του είναι θα είναι ταραχώδης, δύσκολή, περίεργη και ψυχοφθόρα. Θα προσπαθεί συνεχεία να σε ελέγχει. Θα νομίζει ότι του κρύβεις πάντα κάτι και θα βιώνεις γι’ αυτό ακραίες σκηνές ζήλιας. Θα έχετε έντονους τσακωμούς αλλά όλα θα λύνονται στο κρεβάτι. Η σχέση θα είναι δύσκολή άλλα συνάμα και πολύ παθιασμένη. Ετοιμάσου λοιπόν για τη μεγαλύτερη ερωτική σου εμπειρία. Αν δεν αντέχεις νύχτες ερωτικού μαραθώνιου, τότε μην πεις καν στη διαδικασία, γιατί ο τύπος είναι ασυγκράτητος και ασταμάτητος.

Όποια προβλήματα και αν έχετε, ακόμα και αν είστε εντελώς αταίριαστοι, ο Σκορπιός θα σε αφήσει μόνο για κάποια άλλη αν δεν τον καλύπτεις πια σεξουαλικά ή αισθανθεί ότι έχεις βαρεθεί το σεξ. Αν γίνει αυτό τότε ο δρόμος δεν έχει επιστροφή. Από την άλλη σε προειδοποιώ να μην προσπαθήσεις να του κάνεις τίποτα πίσω από την πλάτη του. Ο τύπος είναι psycho και εκδικητικός. Θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει το νευρικό σου σύστημα ακόμα και εσένα την ίδια. Από το να σου σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου κάθε μέρα, μέχρι και να σε βρούμε σε κανένα χαντάκι…

Τώρα αν αντέξεις όλη την ψυχοφθόρα συναναστροφή μαζί του και ρίξεις λίγο φως στο σκοτεινό μυαλό του, τότε είναι πολύ πιθανό να σου προτείνει γάμους και οικογένειες!

Αν λοιπόν έχεις μια (και όχι μόνο) δόση σεξομανίας, σε χαρακτηρίζει η υπομονή (βλέπε Αιγόκερως) και θα ήθελες ο καλός σου να έχει χαρακτηριστικά serial killer τότε ναι έχεις βρεις το κατάλληλο άντρα. Αν πάλι θες κάτι πιο χαρούμενο, don’t worry, ακολουθεί ο Τοξότης.

AMALTHIA

ΥΓ: Στον άντρα Σκορπιό έχω ιδιαίτερη αδυναμία, όχι μόνο από έκδηλο μαζοχισμό αλλά γιατί Σκορπιός είναι και ο αγαπημένος μου μπαμπάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου