Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Τοξότης. Ο δεξιοτέχνης του φλερτ!

Ο Τοξότης είναι αυτός ο ωραίος και καλοντυμένος άντρας, που κάθεται συνήθως δίπλα σε κάποιο Λέων ή Κριό (για να του λέει τι θα κάνει και γενικά για να τον επηρεάζει). Θα σε προσέξει για το βαθύ ντεκολτέ σου και θα εστιάσει ακόμα περισσότερο αν σε αυτό έχει βάλει το χεράκι του κάποιος καλός πλαστικός! Θα σε προσεγγίσει λέγοντας σου την πιο ωραία φιλοφρόνηση που έχεις ακούσει. θα θέλεις να μείνει δίπλα σου με την ελπίδα και μόνο να ξανακούσεις κάτι τόσο όμορφο. Εκεί την πάτησες! Ο τύπος διαβάζει τη σκέψη! Ξέρει τι θέλει να ακούσει κάθε γυναίκα. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, ξέρει τι να σου πει για να σε κολακεύσει και τι θα σε έκανε να τον ερωτευτείς παράφορα. Εσύ δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς και το να πάρει το τηλέφωνο σου είναι υπόθεση ρουτίνας γι’ αυτόν. Άδικα θα περιμένεις να σου τηλεφωνήσει. Ο τύπος απλά φλερτάρει και φεύγει. Το ενδιαφέρον εξαντλείται, μόλις δει ότι απλά ανταποκρίνεσαι. Η όλη ιστορία με αυτό τον άντρα έχει τελειώσει εδώ. Εκτός εάν … Εκτός εάν τον καρπό, το λαιμό σου ή το δάχτυλό σου κοσμεί κάποιο ακριβό κόσμημα και το ντύσιμο σου αναλογεί με το μισό προϋπολογισμό του κράτους (προ κρίσης). Τότε ναι, το τηλέφωνο σου θα χτυπήσει σύντομα.

Αφού λοιπόν το σηκώσεις με ενθουσιασμό,, θα ακούσεις την αισθαντική φωνή του να σε προσκαλεί σε ένα ρομαντικό δείπνο. Το δείπνο θα είναι υπό το φως των κεριών σε κάποιο ακριβό εστιατόριο της πόλης που συχνάζει όλος ο «καλός» κόσμος. Ναι γιατί αν δεν τον δουν, δεν έχει νόημα να κυκλοφορήσει. Θα είναι κύριος! Θα σε προσέχει, θα σου σερβίρει , θα φροντίζει να έχεις πάντα κρασί στο ποτήρι σου και γενικά θα κάνει όλες αυτές τις κινήσεις που κάνουν μια γυναίκα να αισθάνεται πριγκίπισσα. Στο τέλος της βραδιάς θα σε γυρίσει στο σπίτι, θα σε συνοδεύσει μέχρι την πόρτα και θα σε φιλήσει πολύ μα πολύ ερωτικά. Εσύ θα έχεις γεμίσει καρδούλες!!! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΘ’ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΥΘΕΙ. Ξέρω είναι δύσκολο με τόσα που θα ακούσεις, τουλάχιστον προσπάθησε να δείχνεις συγκρατημένη και κάπως απόμακρη.

Έχεις ελπίδες να σου προτείνει και δεύτερη έξοδο αν όλη τη βραδιά προέβαλες έναν δυναμικό χαρακτήρα, με πολλά ενδιαφέροντα και χόμπι, μπορούσες να τοποθετηθείς σε όλα τα φιλοσοφικά ερωτήματα που έθετε, ήσουν ελαφρώς σνομπαρία και δεν έδειξες ούτε ψήγμα εντυπωσιασμού προς το πρόσωπο του. Α, και αν φορούσες και πάλι ακριβά (αλλά διαφορετικά από την πρώτη σας συνάντηση) κοσμήματα.

Η σχέση θα χτιστεί με αυτό τον τρόπο. Σιγά αλλά κοσμικά. Αν θες να τον κρατήσεις ή μάλλον να σε κρατήσει , θα πρέπει να του δίνεις πολύ χώρο και να μην νιώσει ότι περνώντας χρόνο μαζί σου, κινδυνεύει η ελευθερία του. Επίσης να είσαι προετοιμασμένη ότι ο τύπος θα εξακολουθεί να φλερτάρει με τον ίδιο ζήλο και άλλες γυναίκες και αρκετές φορές δεν θα διστάσει να το κάνει και μπροστά σου. Στην πρώτη έντονη σκηνή ζηλοτυπίας, τον έχασες! Γι αυτόν τον φλερτ είναι ζωτικής σημασίας και προτιμά να σε χάσει παρά να χάσει το νόημα της ζωής του (το φλερτ). Βέβαια να ξέρεις ότι στο 99,9% αυτό φλερτ μένει μόνο στα λόγια. Δηλαδή είναι αυτό που λέμε, σκύλος που γαυγίζει αλλά δεν δαγκώνει, Το όλο θέμα μένει εκεί, δηλαδή ο τύπος δεν θα σε κερατώσει ύπουλα (όπως θα έκανε ένας Καρκίνος ή Ιχθύς για παράδειγμα).

Και έρχεται η ώρα του σεξ, που φυσικά εκείνος θα έχει επιλέξει πότε θα είναι. Σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους άντρες, ο Τοξότης θα σε κάνει να το θες πιο γρήγορα και πιο έντονα από ότι αυτός. Δεν τρελαίνεται να σε ρίξει στο κρεβάτι και το αντιμετωπίζει το όλο θέμα με μια σχετική απάθεια, που σε γεμίζει ανασφάλειες του τύπου μήπως δεν με γουστάρει αρκετά, μήπως πρέπει να βάλω κι άλλη σιλικόνη για να του αρέσω κ.ο.κ. Όταν θα γίνει λοιπόν, θα είσαι τόσο κομπλαρισμένη που δεν θα καταλάβεις ούτε την σύντομη διάρκεια του, ούτε την μετριότητα του. Ο τύπος είναι μοναδικός στην «πλύση» εγκεφάλου, που θα σε κάνει να πιστέψεις ότι είναι Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΕΞ!

Εφόσον μείνει μαζί σου και μετά το σεξ, τότε μόνο μπορείς να πιστεύεις ότι έχεις ελπίδες για κάτι πιο «σοβαρό» . Παρ’ όλου που είναι ο άντρας που λατρεύει την εργένικη ζωή, δε θα δυσκολευτεί να σε ζητήσει σε γάμο αρκεί να πλήρεις τις έξης προϋποθέσεις: μόρφωση, διακριτικότητα, γοητεία ,κοινωνικότητα και προίκα! Οπότε φρόντισε να τον καλέσει ο μπαμπάς στο σπίτι για να τα βρούνε...

Αν θέλεις έναν άντρα που διαρκώς θα σε ανεβάζει, θα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι η μια και μοναδική, τότε ναι βρήκες τον μέντορα σου! Ακόμα και αν σου κοστίσει λίγο παραπάνω... Αν πάλι ψάχνεις έναν άντρα που δεν δείχνει μόνο αλλά είναι και στην πραγματικότητα σοβαρός, δυναμικός και πετυχημένος , τότε ένας μουντρούχος Αιγόκερως είναι ο άνθρωπος σου.

AMALTHIA

ΥΓ: Ο Τοξότης δύσκολά χωρίζει. Θα σε αφήσει μόνο για κάποια πιο καλλιεργημένη και με περισσότερα «κοσμήματα» από εσένα. Θα ήθελα να επισημάνω ότι «λεφτά» αισθήματα δεν έχουν μόνο οι Τοξότες, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο Τοξότη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου