Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Το "ΚΕΝΤΡΙ" στο ΖΥΓΟ

Ο ωραιοπαθής του ζωδιακού....έχει βγει από το χρονοντούλαπο κι έχει έρθει να ζήσει σε αυτό το μάταιο σύγχρονο κόσμο, όπου οι άνθρωποι πλέον στερούνται ρομαντισμού, βγαίνουν στον δρόμο απεριποίητοι, τρέχουν, φωνάζουν, νευριάζουν....και του διαταράσσουν την ισορροπία!!!Ισορροπία είναι γι αυτούς η λέξη κλειδί, θυμηθείτε και τον συμβολισμό τους (η ζυγαριά)!

Αυτός ο ρομαντικός κύριος λοιπόν, που θυμίζει πρωταγωνιστή παλιάς ταίνιας, διαθέτει τρόπους, ευγένεια και καλαισθησία όσο λίγοι (αυτό είναι γεγονός και οφείλουμε να το παραδεχτούμε).Θα σε περιποιηθεί, θα σου ανοίξει την πόρτα, θα θυμηθεί γιορτές και πανηγύρια, μπορεί να σου παίρνει κάθε μέρα κι από ένα δωράκι....Είναι φαινομενικά το όνειρο κάθε γυναίκας, πραγματικά θα σε σκλαβώσει με την συμπεριφορά του!Όμως πες μου τι να τα κάνεις όλα αυτά αν δεν έχει όλα τα υπόλοιπα!!!

Και ναι είναι γεγονός, αυτός ο ευγενικός κύριος, μπορεί να σε στολίσει, να σε κάνει τάρανδο κλπ!Ή μάλλον είναι βέβαιο!Γκομενάκιας τρελός, θα ενθουσιαστεί μαζί σου στην αρχή αλλά σύντομα θα του περάσει, οπότε θα αρχίσει να ψάχνει για νέο ενδιαφέρον να εναποθέσει τα τρυφερά του αισθήματα, γιατί και το θέλει και το μπορεί!!!Το κακό είναι, ότι θα σε έχει φλομώσει τόσο πολύ στις αγάπες και στα λουλούδια, δεν θα σου έχει δώσει κανένα σημάδι κι εσύ θα ζεις στον κόσμο σου, ενώ εκείνος θα κάνει την δουλειά του κανονικά ανενόχλητος!

Ο ζυγός είναι άτομο συντροφικό, έτσι λοιπόν δεν μπορεί να ζει μόνος, θέλει πάντα κάποιον δίπλα του. Θα αντικαθιστά τις μεγάλες του αγάπες την μία μετά την άλλη, γιατί στην ουσία δεν αγαπάει εσένα αλλά την κατάσταση της σχέσης, χωρίς την οποία αισθάνεται μισός!Για να δημιουργηθεί όμως μια σχέση υγιής, πρέπει να απαρτίζεται από δύο ολοκληρωμένα άτομα. Στην περίπτωση του ζυγού έχουμε έναν άνθρωπο που ποτέ δεν μπόρεσε να κάτσει μόνος του και ποτέ δεν έμαθε να ζει μόνος!’Ετσι θέλει πάντα να υπάρχει κάποια στην ζωή του για να του καλύπτει το κενό!!!’Οπως καταλαβαίνετε όμως, κενό είναι αυτό μπορεί να καλυφτεί με χίλιους δυο τρόπους, έτσι κι εσείς στην ζωή του θα είστε αναλώσιμες . Για μένα ανήκει στους 3 πρώτους πιο άπιστους του ζωδιακού μαζί με τον καρκίνο και το ψαρί.

Πάμε τώρα στο κεφάλαιο ισορροπία, ηρεμία, τάξη και ασφάλεια!Είναι ανίκανος να διαφωνήσει με τον οποιοδήποτε!Ποτέ δεν θα στηρίψει την άποψή του γιατί δεν μπορεί τις φωνές και την βαβούρα!Θα προσπαθήσει να κουκουλώσει, να αποκρίψει γεγονότα να τα μαγειρέψει κατάλληλα για να μην τσακωθεί η΄για να μην τσακωθούν οι γύρω του. Βέβαια, εντέχνως έχει βάλλει λόγια προς όλες τις πλευρές και τσακώνονται όλοι οι άλλοι μεταξύ τους ενώ εκείνος κοιτάει έκπληκτος και προσπαθεί να τους ηρεμήσει. Επειδή δεν μπορεί ο ίδιος να έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν χαίρεται να δημιουργεί το περιβάλλον να τσακώνονται οι άλλοι. Αν τον πάρουν χαμπάρι θα προσπαθήσει να αλλάξει κουβέντα, να πει ότι ο άλλος το είπε, ότι ‘πωπωπω σταματήστε μ΄έπιασε η καρδιά μου, το στομάχι μου κλπ’!!!!!

ΥΓ: Ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για ένα περιορισμένο διάστημα!Ζήστε για λίγο τον ρομαντισμό και την περιποίηση που σας προσφέρει.Στείλτε τον γρήγορα πριν σας στείλει αυτός!Δεν θα τον αντέξει ο εγωισμός σας!!!

ΚΕΝΤΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου