Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ταύρος. Ο καλοφαγάς!

Σε αντίθεση με τον Κριό, ένας Ταύρος θα αργήσει να στην “πέσει”. Γιατί; Γιατί θέλει πρώτα να τελειώσει το φαγητό του και ύστερα να ασχοληθεί με οποιαδήποτε άλλη απόλαυση. Αφού φάει και την τελευταία κουταλιά από το επιδόρπιο, είναι έτοιμος για φλερτ. Θα σε πλησιάσει διστακτικά και με ένα αφοπλιστικό χαμόγελο και θα σε ρωτήσει, αν σου άρεσε το φαγητό. Αυτό είναι. Εσύ χαμογελάς και αυτός παίρνει θάρρος να συνεχίσει τη συζήτηση.

Ήρεμος στην προσέγγιση του, εμπνέει σταθερότητα και ασφάλεια και πολύ γρήγορα θα τον φαντασιωθείς για πατέρα των παιδιών σου. Κορίτσι μου προσοχή! Τα φαινόμενα απατούν! Αυτός ο γοητευτικός άντρας είναι πάνω απ’όλα “εαυτούλης”. Είναι γεννημένος επιχειρηματίας και επιδέξιος στους οικονομικούς προγραμματισμούς, θα σε αντιμετωπίσει σαν project. Αν κρίνει ότι θα του αποφέρεις κέρδος (και όχι μόνο στα προσωπικά), τότε θα προχωρήσει μαζί σου αλλιώς θα μείνεις με τη ανάμνηση…

Δεν φοβάται τις δυναμικές γυναίκες αλλά θέλει πάνω απ’όλα τη γυναίκα να είναι θηλυκό και ναζιάρα. Του αρέσουν κυρίως αυτό που λέμε «γλυκούλες». Δεν ανέχεται την απελευθερωμένη γυναίκα, ή εκείνη πού έχει κάτι το σκληρό στη συμπεριφορά της. Οπότε ξεκινήστε να νιαουρίζετε (αν δεν το έχετε από μόνες σας, μιμηθείτε τη Μανωλίδου).

Ζηλιάρης και πεισματάρης, αν σε ερωτευτεί θα θέλει να σκοτώσει όποιον περνάει από δίπλα σου και θα κάνει τα πάντα μέχρι να σε καταφέρει. Αφού σε καταφέρει (γιατί το ‘χει το θέμα) το πάθος υποχωρεί και αυτός μετατρέπεται στον απόλυτο σπιτόγατο, που δεν τον ξεκουνάς με τίποτα.

Στον ερωτικό τομέα δεν είναι καθόλου κακός, ειδικά αν φοράς κόκκινα εσώρουχα!!! Το πρόβλημα του είναι όπως και σε όλους τους τομείς, ότι του αρέσει να ρουτινιάζει. Τι σημαίνει αυτό; Άμα κάνει καλά μια στάση (ή του έχουν πει ότι την κάνει καλά) , μπορεί να κάνει μόνο αυτή. Δεν έχει πολλές εναλλαγές. Είναι λίγο 1 2 3 4 . Έχει συγκεκριμένα βήματα. Αν είσαι και εσύ σταθερή (τύπου Αιγόκερως, Λέων) δεν νομίζω να σε “χαλάσει” ιδιαίτερα. Αν είσαι πάλι Δίδυμος, άσ’ το καλύτερα.

Και αφού είπαμε και για το σεξ, μένει το κεφάλαιο Ταύρο και οικογένεια. Δεν είναι αρνητικός. Το αντίθετο του αρέσει η ιδέα μιας ήσυχης και γαλήνιας οικογενειακής ζωής. Προσοχή κα πάλι. Του αρέσει η ιδέα, γιατί στην πράξη θα μετρήσει πολλά πριν κάνει το μεγάλο βήμα. Είπαμε είναι γεννημένος επιχειρηματίας και θέλει μόνο κερδοφορία. Πριν λοιπόν από οιαδήποτε κίνηση θα κοιτάξει και τα περιουσιακά σας στοιχεία. Με λίγα λόγια θέλει η μέλλουσα γυναίκα του να έχει την προικούλα της… Τα συναισθήματα και ο άνθρωπος δεν αρκούν γι’ αυτόν. Γιατί στην ιδέα και μόνο ότι δεν είναι υλικά εξασφαλισμένος, παθαίνει κρίση πανικού.

Συνοψίζοντας, αν είσαι γλυκιά, δυναμική, στοργική, καλή μαγείρισσα , φοράς κόκκινα δαντελωτά εσώρουχα και έχεις δικό σου βιβλιάριο καταθέσεων ( με πενταψήφιο υπόλοιπο τουλάχιστον), τότε ο Ταύρος είναι το άλλο σου μισό. Μπορείς να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου, δίπλα σε έναν αφοσιωμένο σύζυγο και καλό οικογενειάρχη, που ναι μεν θα είναι λίγο βαρετός και γκρινιάρης αλλά θα είναι πάντα εκεί για εσένα.

Αν πάλι ζεις για το σήμερα και ονειρεύεσαι περιπέτειες και ταξίδια, τότε κοίτα γύρω σου μήπως περάσει κανένας Δίδυμος.

AMALTHIA


ΥΓ. Οι Ταύροι (άντρες-γυναίκες) δεν είναι και πολύ στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό. Τα πράγματα αλλάζουν όλα τον Ιούνιο όμως και οι Ταύροι θα κάνουν ένα πολύ δυνατό comeback. Θα μιλήσουμε αναλυτικά όμως γι’ αυτό σε επόμενη ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου