Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Κριός.O πάντα σίγουρος!

Μιας και από σήμερα οι Κριοί έχουν την τιμητική τους δεν θα μπορούσα από το ξεκινήσω το ζωδιακό μου αφιέρωμα από του άνδρες Κριούς.

Ο άνδρας Κριός λοιπόν είναι αυτός ο τύπος που θα έρθει να στην “πέσει” στο bar με τον αέρα του απόλυτου άντρα. Είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του, που ακόμα και αν δεν τον είχες προσέξει μέσα στο χώρο θα σε κάνει να πιστέψεις ότι τον κοιτούσες με βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις. Η αυτοπεποίθηση του δεν πέφτει ποτέ και με τίποτα! Παρορμητικός, δυναμικός, θρασύς, ερωτικός θα σε κάνει να σέρνεσαι στα πατώματα πριν καλά- καλά τελειώσει η βραδιά.

Από τη φύση του είναι ηγετικός, κατακτητικός και ξέρει να χαίρεται ολόψυχα τη γεμάτη περιπέτειες ζωή του. Γι’ αυτόν η κατάκτηση είναι το παν και συνήθως τον ενδιαφέρον του εξαντλείται μόλις υποκύψει το θήραμα του. Γι’ αυτό αν θέλεις να είσαι με έναν Κριό, ριψοκίνδυνη φίλη μου, θα πρέπει μια ζωή να του δημιουργείς προκλήσεις και ποτέ μα ποτέ να μην του δείξεις ότι είσαι “σιγουράκι”.

Όταν ένας Κριός είναι ερωτευμένος ,κάνει χίλιες-δυό απροσεξίες, ή άλλες τόσες υπερβολές. Αν στη διάρκεια της ερωτικής του ιστορίας κάτι ανατραπεί, είναι ικανός να το επανατοποθετήσει στην αρχική του θέση κι αν ακόμα η αγάπη του «πετάξει από το παράθυρο», θα ψάξει να βρει μια καινούργια. Θα μεταχειριστεί χίλια-δυό μέσα για να κατακτήσει εκείνην πού ποθεί και θα δώσει όλα όσα αυτός νομίζει καλύτερα σε εκείνην πού αγαπά. Δεν θέλει τη σύντροφο του ανιαρή, συντηρητική, δειλή ή αιώνια παραπονεμένη. Εκείνες πού κράτησαν για χρόνια στο πλευρό τους έναν άνδρα Κριό, ήταν γυναίκες θηλυκές, δυναμικές, μεγαλοπρεπείς. Πάντως ο ρόλος εκείνης πού θα σταθεί στο πλευρό του, είναι σκληρός. Όποια τον αγαπήσει δεν πρέπει να βρίσκεται, ούτε πίσω του ούτε μακριά του, αλλά στο πλευρό του.

Του αρέσει να είναι αυτός ο κύριος του παιχνιδιού. Α!Και πάντα έχει δίκιο. Δεν παραδέχεται ποτέ τα λάθη του και είναι ικανός να σε τρελαίνει. Οπότε, εσύ που πας να μπλέξεις με Κριό έχε και Lexotanil στην τσάντα σου. Προσοχή αν ο Κριός έχει ωροσκόπο ή αρκετούς πλανήτες στον Καρκίνο διπλασίασε τη δόση.

Επίσης, πιστεύει ότι είναι ο πιο γαμάτος και φοβερός τύπος, που πατάει στον πλανήτη. Θα ήθελε να τον χρίσουν αρχηγό του κράτους, γιατί είναι απλά αυτός! Το γεγονός βέβαια ότι συνήθως αφήνει μισοτελειωμένο αυτό που άρχισε δεν πρέπει να μας απασχολεί ιδιαίτερα, καθώς το θέμα γι’ αυτόν είναι να κάνει κάποιος την αρχή. Μετά, όλο και κάποιος μαλ…ας θα το συνεχίσει.

Όσο αναφορά το σεξ, στις αρχές τα δίνει ΟΛΑ! Είναι ο συνδυασμός τρυφερού και βίαιου, που όλες ονειρευόμαστε! Βέβαια πρέπει πάντα να του αφήνεις και μια υπόνοια ότι κάτι δεν έκανε καλά, γιατί να καταλάβει ότι σε “έχει” τότε το σεξ γίνεται γρήγορο. Μα πολύ γρήγορο... Αν και μπορεί να σου δώσει την εντύπωση ότι του αρέσει γυναίκα “βιζιτοκατάσταση” , μην πέσεις στην παγίδα και “πετάξεις” όλα έξω, γιατί το μόνο που θα κερδίσεις είναι να σε μπιμπ και να σε κάνει βούκινο σ’όλους τους φίλους – γνωστούς του. Βέβαια, εδώ θα με ρωτήσείς εύλογα, μα όλοι οι άντρες δεν θα έκαναν το ίδιο? Όχι. Ο Καρκίνος για παράδειγμα δεν θα το έλεγε ποτέ στους άλλους, γιατί έχει ήδη σχέση και δεν θέλει να το μάθει κανείς. Ενώ ο Τοξότης θα το έλεγε σε όλους, χωρίς καν να σε έχει αγγίξει. Αν και κολακεύεται με το να είσαι κινούμενος πειρασμός, είναι τόσο παραδοσιακός που μπορεί να κάνει μεγάλη φασαρία για τα μάτια σου μόνο.

Επίσης αν θες να είσαι με έναν Κριό πρέπει να τα πας καλά με όλους τους κυνηγούς φίλους του. Αγαπάει το παρεάκι του σε υπερβολικό βαθμό και οι άλλοι τον αγαπάνε γιατί αυτός θα φέρει τις πιο πολλές γκόμενες στο τραπέζι. Αν λοιπόν επιμένεις ύστερα απ’όσα διάβασες να είσαι μαζί του, τότε πρέπει να γίνεις αυτή η super φοβερή-φιλική- περιποιητική γκόμενα που κάθε φίλος του θα ήθελε να είχε.

Συνοψίζοντας θα έλεγα πίσω από κάθε Κριό κρύβεται ένα ατίθασο αλλά πάντα αξιαγάπητο μικρό παιδί, που αν και έχει κάνει πολλές ζημίες μέσα στο σπίτι πάντα έχει τον τρόπο του να σε καταφέρει!


Υ.Γ. Σε αυτό το θα ήθελα να καθησυχάσω τους Λέοντες, λέγοντας τους ότι οι Κριοί είναι απλά ηγετικοί, οι βασιλιάδες θα είστε πάντα εσείς!


AMALTHIA

2 σχόλια:

  1. μμμμ...το "παρεάκι" του Κριού?!! Εδώ θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτό το παρεάκι εναλλάσσεται πολύ συχνά! Μην ξεχνάμε ότι ο Κριός δεν ξέρει από συμβιβασμούς ή παραχωρήσεις (σημ. δεν είναι τυχαία η Αφροδίτη σε πτώση στο ζωδιό του) με αποτέλεσμα να μην επιδεικνύει καμία σταθερότητα ούτε στις φιλικές του παρέες! αντίθετη γνώμη είναι συνώνυμο με εμπόδια στο δρόμο του....! Πρέπει η άποψη των γύρω του να ταυτίζεται με τη δική του, αλλιώς νιώθει απομονωμένος και φυσικά...θα συνεχίσει την πορεία του μόνος του μέχρι να βρει άλλους που θα έχουν είτε την ίδια άποψη με αυτό είτε θα συμμερίζονται τη δική του ανεπιφύλακτα!
    Για τον Κριό σημασία έχει ο στόχος/προορισμός όχι το ταξίδι, άσχετα αν η επιλογή του στόχου μπορεί να είναι εξασφαλισμένη αποτυχία!
    Το μότο που είχαν πει κάποτε για τον Κριό (και όποτε το θυμάμαι, γελάω) είναι: Πρώτα προχωράνε τα κέρατα και μετά το κεφάλι...με ό,τι αυτό κουβαλάει μέσα λ.χ. το μυαλό του! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. RESPECT!!!!
    Τα είπες όλα και συμφέρεις!
    Τάδε έφη μια γυναίκα κριος με διατριβή στους άντρες κριούς...χιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή