Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Το "ΚΕΝΤΡΙ" στο ΔΙΔΥΜΟ

Και φτάνουμε αισίως στον Δίδυμο!!!τσιριμπίμ τσιριμπόμ!!!!Ο επικοινωνιακός, εύστροφος, κοινωνικός...που πραγματικά ζει για να μιλάει ατελείωτα!!!!όμως ατελείωτα!!!Δεν υπάρχει περίπτωση, να υπάρχει σε κάποιο περιβάλλον (οπουδήποτε), κάποιος δίδυμος και να σταυρώσει κανένας άλλος κουβέντα!!!Θυμηθείτε τον Ανδρέα Μικρούτσικο άλλωτε!Μπόρεσε ποτέ κανένας να μιλήσει ΟΧΙ!!!

Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι ότι δεν μιλάει για να επικοινωνήσει, να ανταλλάξει απόψεις, παρά για να ακούσει τον εαυτό του να τα λέει και να συνφωνήσει μ’ αυτά που έχει ήδη σκεφτεί ο ίδιος!Μπορεί να σε γονατίσει με την πάρλα του και μάλιστα σε στιγμές που το τελευταίο πραγμα που θέλεις, είναι να τον ακούσεις να πηδάει απ΄το ένα ανούσιο πράγμα στο άλλο. Και μόλις το χεις πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να το βουλώσει και για να πέρασει πιο ανώδυνα η ώρα πρέπει να αρχίσεις να συμετέχεις κι εσύ στην κουβέντα....αποδεικνύεται ότι είσαι πολύ γελασμένος γιατί θα σε κόψει στην πρώτη κουβέντα που θα πας να αρθρώσεις!Αφού το είπαμε δεν θέλει να κάνει διάλογο,θέλει απλά να βγάλει από μέσα του την κάθε σκέψη του, από την πιο ηλίθια μέχρι την πιο σοβαρή!

Κατηγορούν τους Διδύμους ότι είναι διπρόσωποι..είναι το πρώτο σχόλιο που θα κάνει η συντριπτική πλειοψηφία όταν ακούσει για κάποιον ότι είναι Δίδυμος. Εγώ εδώ δεν θα συμφωνήσω, αυτό το χαρακτηριστικό ταιριάζει σε άλλα ζώδια πολύ περισσότερο (για τα οποία θα μιλήσουμε εν καιρώ).Μιλάμε για έναν άνθρωπο ομιλητικό, νευρικό και αρκετά ευθύ, που μπορεί να αλλάξει άπειρες φορές γνώμη για κάτι , για κάποιον για οτιδήποτε!Δεν θα κρατήσει κάτι μανιάτικο γιατί ....ξεχνάει ή του φεύγει και θέλει τόσο πολύ να ανοίγει όσο μπορεί το εύρος των κοινωνικών του συναναστροφών, οπότε γιατί να τσακώνεται και να το κρατάει ???γιατί να χάσει έναν συνομιλητή???.....ή καλύτερα έναν ακροατή!!

Σε αυτό το σημείο, χτυπάει και πάλι δυστυχώς ένα συναφές προβληματάκι με αυτό του κριού ....(λίιιιγο διαφορετικό)Δηλαδή εδώ έχουμε την περίπτωση του ανθρώπου που δεν πιέζεται καθόλου, δεν έχει καθόλου αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος!!Θα αργήσει στην δουλειά του, στο ραντεβού του, θα βαρεθεί να κάνει τις υποχρεώσεις του, δεν θα πιεστεί καθόλου και δεν θα τον νοιάξει και καθόλου! Κι αμά τους πεις κάτι θα σου γυρίσουν και κουβέντες!!!Ναι η αλήθεια είναι ότι σ’ αυτήν την ζωή όταν συναναστρέφεσαι με δίδυμο, οι αναβολές, οι καθυστερήσεις, οι ανατροπές (με την κακή έννοια) είναι δεδομένες.Έχε άπλετο χρόνο μπροστά σου μετά απ’ το ραντεβού σας, γιατί μια 2ωρη καθυστέρηση την έχεις μές στο νερό.

Κι αφού μιλήσαμε για την παροιμιώδη λογοδιάρροια του, την ασυνέπειά του κλπ κλπ, ας ανοίξουμε το κεφάλαιο επιπολαιότητα-τα δοκιμάζω όλα γιατί τι είναι η ζωή αν δεν τα δοκιμάσουμε όλα??Πως αλλιώς θα συλλέξουμε εμπειρίες???εεεε????Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα! προς όλες τις κατευθύνσεις κι απ’ όλες τις απόψεις!Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει!Πόση σταθερότητα και ασφάλεια να σου εμπνεύσει αυτός ο άνθρωπος??Αν συνδυάσεις δε όλη αυτή την αστάθεια και την επιπολαιότητα που σου αποπνέει (καλά εννοείται ότι το κέρατο το ΄χεις στο τεπάκι!!!είπαμε θέλει να δοκιμάζει!!πως θα τον περιορίσεις εσύ??κι αυτό είναι το λιγότερο....), με το ασύστολο κέρατο και τα νεύρα και της φωνές αν τον ζορίσεις λίγο.....νομίζω ότι είναι η χειρότερη επιλόγη σχέσης που μπορείς να κάνεις!!

ΥΓ: Εξασφλισμένη επιτυχία αν θέλεις εκδρομές, ταξίδια, χαλαρότητα, ελαφρότητα, έναν συνοδοιπόρο σε ότι μ..... σκεφτείς!!!Αβασάνιστα και απροβλημάτιστα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου