Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Παρθένος. Ο τελειομανής άνθρωπος-ρομπότ!

Ο Παρθένος θα σε πλησιάσει λέγοντας σου κατάμουτρα τι ΔΕΝ του αρέσει επάνω σου. Θα σου αρχίσει αμέσως την κριτική για τον ντύσιμο σου, για τα μαλλιά σου, για κάθε τι επάνω σου. Εσύ προσπαθώντας να υπερασπιστείς τον εαυτό σου θα νιώσεις πάλι εκείνο τον κόμπο στο στομάχι, όπως τότε που ήσουν ερωτευμένη με τον αυστηρότερο καθηγητή του σχολείου. Αυτή είναι η τακτική προσέγγισης του Παρθένου, σου φυτεύει ανασφάλειες για να βρεθείς αμέσως σε θέση άμυνας καλύπτοντας έτσι τις δίκες του ανασφάλειες-ατέλειες. Όποτε να θυμάσαι, όσο πιο πολύ κριτική σου ασκεί, τόσο πιο πολύ ενδιαφέρεται για εσένα!

Είναι ο δυσκολότερος και ο πιο περίεργος άντρας του ζωδιακού και αν δεν έχεις γαϊδουρινή υπομονή (και λίγο αναισθησία) δε σου συνιστώ να προχωρήσεις παραπέρα μαζί του. Είναι αμιγώς πρακτικός και η λέξη “συναισθήματα” είναι άγνωστη γι’ αυτόν, αφού λειτουργεί σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή που πρέπει να πετυχαίνει συνεχώς (και συνήθως τα καταφέρνει) και αδιαλείπτως ψυχαναγκαστικούς στόχους. Όμως το αυστηρό του στυλ θα προκαλέσει πολύ το ενδιαφέρον σου και θα σου τραβήξει την προσοχή.

Βεβαία όπως κανένα ρομπότ δεν είναι τέλεια κατασκευασμένο, έτσι κι ο Παρθένος μπορεί να ερωτευτεί. Ω ναι! Και τότε θα δεις τον άνθρωπο Παρθένο (γιατί έως τώρα έβλεπες το ρομπότ). Θα δεις αυτόν τον πειθαρχημένο άντρα να μεταμορφώνεται σε Οθέλλο και να ζηλεύει ακραία και το περιπτερά της γειτονιάς σου, να μην μπορεί λεπτό χωρίς εσένα και να θέλει να κοιμάστε μόνο αγκαλιά (ούτε Ιχθύς τόσο πολύ να φανταστείς). Προσοχή αυτός ο τύπος δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματα του, οπότε ο κατασκευαστής του ρομπότ (που δεν είναι άλλος από τη συνείδηση του) θα επέμβει στους μηχανισμούς άμυνας και θα του απαγορεύσει την περαιτέρω παρέκκλιση από το πρόγραμμα του. Ναι ο Παρθένος δεν θεωρεί ότι έρωτας είναι πηγή έμπνευσης και κινητήριος δύναμη αλλά χάσιμο χρόνου και παρέκκλιση από το πρόγραμμα του και αυτός θα είναι και ο βασικό λόγος που θα φύγει από μια σχέση.

Το σεξ, το αντιλαμβάνεται σαν βιολογική ανάγκη. Δηλαδή όπως τρώει, κοιμάται, πίνει νερό έτσι πρέπει να κάνει και σεξ. Είναι και το σεξ δηλαδή μέρος του προγράμματος, οπότε μην περιμένεις και πολύ φαντασία... Τώρα αν έχεις πέσει στην απειροελάχιστη περίπτωση του ερωτευμένου Παρθένου, τότε τα πράγματα θα είναι σαφώς πολύ καλύτερα!!!

Όσο αναφορά το γάμο… Παρθένος και γάμος, είναι σχήμα οξύμωρο, μιας και ο Παρθένος είναι αυτό που λέμε κλασσικό γεροντοπαλίκαρο. Ο γάμος δεν ανήκει στο πρόγραμμα του, οπότε δεν υπάρχει καν σαν σκέψη στο μυαλό του. Θα παντρευτεί μόνο για να διαιωνίσει το τελειομανές είδος του. Τότε θα επιλέξει μια γυναίκα από αδιάφορη έως ασχημούλα (γιατί μια λαμπερή-όμορφη γυναίκα θα του δημιουργεί συνεχώς ανασφάλεια ότι θα του την πηδ…ξουν και δεν το αντέχει ψυχολογικά, είπαμε και στην αρχή είναι βαθιά ανασφαλής) για να γεννήσει τα παιδία του και that’s all. Οπότε αν υπάρχει κανένας 40αρης Παρθένος στο περιβάλλον σου και σε καλοβλέπει τότε από το πουθενά μπορεί να σου κάνει καμία πρόταση γάμου, αλλά μην περιμένεις ότι θα είναι συντροφικός σύζυγος, διότι αυτός ο άνθρωπος έχει μάθει να λειτουργεί σε όλη του ζωή ως μονάδα.

Αν λοιπόν διακατέχεσαι από κάποιο μαζοχιστικό σύνδρομο και αρέσκεσαι στην ψυχολογική -και όχι μόνο- πίεση, τότε ο Παρθένος έχει να τροφοδοτήσει με το σαδισμό του την ύπαρξη σου. Για οτιδήποτε άλλο, απευθύνσου σε έναν από τους υπόλοιπους εκπροσώπους των ζωδιών…

AMALTHIA

ΥΓ: Όπως καταλαβαίνετε , ο Παρθένος ΔΕΝ ενδείκνυται σε καμία περίπτωση για γυναίκες ΚΡΙΟΥΣ και ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ, γιατί πρόκειται να ακούσουν ούτε μια κολακεία (πού είναι και ζωτική τους ανάγκη).

1 σχόλιο:

  1. XAXAXAAXXAXA!!!! απίθανο!!!
    ειδικά στο κομμάτι:
    Τότε θα επιλέξει μια γυναίκα από αδιάφορη έως ασχημούλα (γιατί μια λαμπερή-όμορφη γυναίκα θα του δημιουργεί συνεχώς ανασφάλεια ότι θα του την πηδ…ξουν και δεν το αντέχει ψυχολογικά, είπαμε και στην αρχή είναι βαθιά ανασφαλής) για να γεννήσει τα παιδία του και that’s all.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΩ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή