Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ζυγός. Ο διπλωμάτης ρομαντσοπώλης!

Τον Ζυγό θα τον καταλάβεις από μέτρα μακριά. Για την ακρίβεια θα τον μυρίσεις, αφού πριν βγει αδειάζει ένα μπουκάλι άρωμα επάνω του. Συνήθως θα είναι full περιποιημένος, αλλά ακόμα κι αν ανήκει στην πιο χύμα κατηγορία Ζυγού θα έχει άποψη για τη μόδα, το στυλ, τους στυλίτες, τους σχεδιαστές, τους φωτογράφους, τους ζωγράφους κ.ο.κ. Αυτός ο άντρας δεν θα σε πλησιάσει ΠΟΤΕ άμεσα. Π.χ. μπορεί να σε πλησιάσει με πολύ πλάγιο τρόπο για να μεσολαβήσει για τον φίλο του που ενδιαφέρεται για εσένα. Λέγοντας σου όμως για το φίλο του θα αρχίσει να προβάλει πολύ έντεχνα τον εαυτό του, έτσι που θα σου βάλει την ιδέα ότι αυτός είναι το κελεπούρι και κανείς άλλος. Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ έξυπνο άντρα! Η μέθοδος που εφαρμόζει είναι η μέθοδος «ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ», δηλαδή σου πλασάρεται φιλικά για να σου διαφημίσει υποψήφιους γαμπρούς αλλά σε πείθει ότι καλύτερος απ’όλους είναι τελικά αυτός.

Θα τον ερωτευτείς, γιατί είναι γοητευτικός, περιποιητικός, έχει τρόπους, έχει άποψη κ.α. Κυρίως όμως, γιατί θα σου “πουλήσει” πολύ ρομάντσο!!! Θα σου αφιερώνει τραγούδια στο ραδιόφωνο, θα σου στέλνει λουλούδια, θα σε πηγαίνει ρομαντικά ταξίδια, μη σου πω ότι θα σου γράφει και ερωτικά γράμματα… Εσύ θα νιώσεις σαν την φυλακισμένη πριγκίπισσα, που εμφανίσθηκε επιτέλους ο ιππότης με το άσπρο άλογο να τη σώσει. Μιλάμε για πού παραμύθι…

Βέβαια αυτό το παραμύθι μαζί με εσένα, μπορεί να το ζουν και κανα 2-3 άλλες (με τον ίδιο Ζυγό πάντα). Ο άντρας αυτός δεν είναι αυτό που θα λέγαμε και ακριβώς πιστός, μιας και πιστεύει ότι κάθε γυναίκα πρέπει να ζήσει το παραμύθι της και αυτός ήρθε σε αυτή τη γη για να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες ευτυχισμένες(ακόμα και αν πρέπει να συμπέσουν όλες την ίδια χρονική περίοδο).

Αν και παίζει σε πολλά ταμπλό, δύσκολα φεύγει από μια σχέση. Δεν θέλει να είναι αυτός που θα πληγώσει και θα σε αφήσει και έτσι προτιμά απλά να σε κοροϊδεύει. Θα φύγει μόνο, αν τον προσγειώνεις στην πραγματικότητα και του συμπεριφέρεσαι κυνικά και πεζά. Επίσης θα φύγει αν τον διώξεις εσύ και αυτό όχι με την πρώτη αλλά μετά την τρίτη – τέταρτη φορά.

Σεξουαλικά είναι αυτό που λέμε αισθησιακός εραστής. Έχει φαντασία αλλά δεν έχει ιδιαίτερο δυναμισμό. Στα προκαταρκτικά είναι πολύ καλός αλλά στο κυρίως μέρος είναι λίγο αργός. Θα τον χαρακτήριζες και ταινία του Αγγελέπουλου...

Τώρα θα σε παντρευτεί αν είσαι η αιώνια μούσα του, δηλαδή του τροφοδοτείς το story που έχει πλάσει για εσένα συνεχεία με καινούριες εικόνες και εμπειρίες. Αλλιώς αν τον ρίξεις στο φιλότιμο, τύπου είμαι έγκυος ανέλαβε τις ευθύνες σου. Συμβουλή: επειδή το πρώτο είναι λίγο απίθανο να συμβεί κάνε κατ ’ευθείαν το δεύτερο.

Αν μικρούλα σου άρεσαν τα παραμυθάκια που σου έλεγε η μαμά σου πριν κοιμηθείς, τότε βρήκες τον ήρωα σου. Αν πάλι σου αρέσει η ειλικρινά, τότε είσαι με λάθος άντρα.

AMALTHIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου