Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Δίδυμος. Ο απρόβλεπτος!

Πως θα καταλάβατε έναν Δίδυμο? Πολύ απλό! Είναι αυτός που τον ξέρουν και τον χαιρετάνε όλοι έξω με το μικρό του όνομα. Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι! Από προρτίεριδες και μετρ, μέχρι μεγαλοεπενδυτές και διπλωματικοί ακόλουθοι. Για έναν τόσο κοινωνικό άντρα το μόνο εύκολο είναι να σου μιλήσει. Η προσέγγιση του έξυπνη και πνευματώδης, θα καταλάβει αμέσως τα τρωτά σου σημεία (γιατί είναι και άριστος ψυχολόγος) και θα ξεκινήσει ένα εγκεφαλικό αλλά άκρως ερωτικό παιχνίδι. Αν είσαι όμορφη μα πάνω από όλα έξυπνη και δυναμική τότε θα σου αφιερώσει περισσότερη ώρα μέσα στο βράδυ απ’ αυτή που θεωρητικά είχε υπολογίσει. Αν αντέξεις το γεγονός (χωρίς να κάνεις “μούτρα”) ότι η κουβέντα σας θα διακοπεί αμέτρητες φορές, γιατί θα πρέπει να χαιρετήσει τους πάντες και αν οι ατάκες σου είναι καυστικές και εύστροφές, τότε το μαγικό σου ταξίδι με τον Δίδυμο μόλις ξεκίνησε.

Αντισυμβατικός και απρόβλεπτος. Μπορεί να κυκλοφορεί με σκισμένο τζιν και T-Shirt ανάμεσα σε διοικητικό συμβούλιο πολυεθνικής. Παρ’όλα αυτά όλοι “κρέμονται” από τα χείλη του γιατί είναι πάντα σε εγρήγορση και καλά πληροφορημένος. Θα σε κερδίσει με το χιούμορ του, την πνευματικότητα του και το σπινθηροβόλο βλέμμα του. Πως θα τον κερδίσεις εσύ? Απλά να είσαι ο εαυτός σου.

Δύσκολα κάνει σχέση και για να μείνει καιρό κοντά σου θα πρέπει να είσαι δυναμική, ανεξάρτητη, ερωτική και να μην γκρινιάζεις. Και το πιο σημαντικό όλων, να μην νιώσει ότι πας να του στερήσεις την ελευθερία του. Τόπε έχει εξαφανιστεί σε χρόνο dt.

Η ερωτική του έκφραση είναι και αυτή απρόβλεπτη! Μπορεί να κάνει sex στα πιο απίθανα μέρη και στις πιο περίεργες συνθήκες. Τον εξιτάρει η γυναίκα να παίρνει ερωτικές πρωτοβουλίες και να μπορεί να υποδυθεί ρόλους… Θέλει συχνές εναλλαγές και εν αντιθέσει με τον Ταύρο τα “συνηθισμένα” στον έρωτα (και όχι μόνο) μπορούν να τον αποτελειώσουν.

Αυτός ο άντρας όσο και αν αγαπά την ελευθερία του , δεν είναι και δύσκολο να παντρευτεί. Αρκεί ο γάμος του να γίνει σε μια στιγμή τρέλας! Τύπου να είστε καλοκαιρινές διακοπές ( ερωτευμένοι πάντα) και να παντρευτείτε οι δύο σας σε κάποιο ξωκλήσι, να είστε μεθυσμένοι στο Las Vegas ή να μην έχετε που αλλού να πάτε (αφού θα έχετε ταξιδέψει παντού) και να πάτε έτσι ξαφνικά να παντρευτείτε. Μόνο έτσι παντρεύεται ο Δίδυμος. Ξαφνικά. Αν σε δει να χαζεύεις περιοδικά με νυφικά, να συλλέγεις μπομπονιέρες και να κρατάς προσπέκτους από αίθουσες γαμήλιων δεξιώσεων, μην απορήσεις που δεν θα απαντήσει ξανά στις 352 κλήσεις σου και στα 3.653 μηνύματα που θα του έχει αφήσει. Τ’ακούς Καρκίνε?

Πέρα λοιπόν από το φόβο μην του στερήσεις την ελευθερία, ένας Δίδυμος θα φύγει από κοντά σου όταν νιώσει ότι δεν υπάρχει πια επικοινωνία. Αν είσαι Αιγόκερος δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! Γιατί εσύ κρατάς γερά τα σκοινιά του χαρταετού σου (όπως έχει παρομοιάσει τη σχέση του με την Αιγόκερω του ένας καλός μου φίλος Διδύμος)! Αν είσαι Τοξότης ούτε εσύ έχεις να φοβηθείς,γιατί είσαι απίστευτα νευρική και σέξι για να σε αφήσει.

Όμως ότι ζώδιο και να είσαι, όποια κατάληξη και να έχει η σχέση σου με το Δίδυμο, ένα είναι σίγουρο,oτι θα σου προσφέρει την πιο περιπετειώδη εμπειρία που είχες ποτέ.

AMALTHIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου