Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Λέων. Ο βασιλιάς της ζούγκλάς!

Ο Λέων θα κάθεται στη κεφαλή του τραπεζιού, θα παραγγείλει αυτός για όλους και «απαιτεί» απ’όλους να ενθουσιαστούν και να εκθειάσουν την παραγγελιά του. Όλα περιστρέφονται γύρω από αυτόν και τα κατορθώματα του και θέλει να έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Θα σε πλησιάσει μόνο αν είσαι έντονη παρουσία και σε «χαλβαδιάζουν» κι άλλοι στο χώρο. Γιατί? Γιατί είναι τόσο εγωκεντρικός, που δεν θα άντεχε να συναναστραφεί με κάποια η οποία δεν θα ενίσχυε τη δημοτικότητα του. Πως θα σε πλησιάσει? Μα φυσικά κάνοντας μια μεγάλη λαρτζιά, τύπου να σου ανοίξει σαμπάνια, να σου ρίξει όλα τα λεφτά λουλούδια στη δική σου αγκαλιά (είναι ο αγαπημένος των λουλουδούδων) κ.τ.λ. Αρχικά θα κολακευτείς αλλά δεν θα αργήσεις να ερωτευτείς αυτόν τον τολμηρό και επιβλητικό άντρα. Γιατί ο Λεών έχει πάντα τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει.

Η σχέση θα είναι άκρως θεατρική!Θα έχει απ’όλα .Τσακωμούς,ζήλια, παραξηγήσεις αλλά και έντονα ειλικρινή συναισθήματα, δοτικότητα (τα παίρνει τα δωράκια του) και φυσικά σεξ. Αυτός ο άντρας δεν μπορεί πολύ την ηρεμία και αρέσκεται στις υπερβολικές αντιδράσεις και εκδηλώσεις πάθους τόσο πολύ που θα νομίζεις ότι παίζεις σε σίριαλ του Παπακαλιάτη.

Στο σεξ τον είναι ο παραδοσιακός άντρας που θέλει να έχει το πάνω χέρι. Είναι ορμητικός και του αρέσει που και που να γίνεται και λίγο βίαιος…!!! Παρ ’όλα αυτά ξέρει πώς να σε «κουμαντάρει» και να δεις αστεράκια… Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης μπορεί να καλεστείς να απαντήσεις σε ερωτήσεις τυπού πες μου είμαι ο καλύτερος, είμαι θεός κ.α. Πολύ σημαντικό εσύ τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά θα πρέπει να του τονίζεις ότι είναι ο καλύτερος που είχες ποτέ και γενικά ότι είναι καλύτερος πάντα και παντού!

Αυτό που θα σε γοητεύσει είναι και αυτό που θα σε κουράσει. Η υπερβολική του αυτοπεποίθηση , ο υπέρμετρος εγωκεντρισμός συν το γεγονός ότι και να γίνει αυτός έχει πάντα δίκαιο μπορούν να σου δαυλίσουν το νευρικό σου σύστημα και να σε βγάλουν εκτός εαυτού. Εκεί λοιπόν είναι και ο κίνδυνος να χαλάσει αυτή η σχέση. Αν θες να κρατήσεις αυτόν τον άντρα πρέπει συνεχώς να ενισχύεις τη ματαιοδοξία του και να του δίνεις την αίσθηση ότι όλα γύρω του γυρίσουν. Προσοχή όμως όλα αυτά πρέπει να τα κάνεις με δυναμισμό και όχι να δέχεσαι την οποιαδήποτε συμπεριφορά του με παθητικότητα. Μην ξεχνάμε ότι αυτός ο άντρας απεχθάνεται τις γυναίκες χαμηλών τόνων. Παρ όλα αυτά δεν θα πρέπει να τον επισκιάσεις ποτέ και σε τίποτα. Θέλει την γυναίκα να στέκεται επάξια δίπλα του, αλλά αυτός πάντα θα είναι ο βασιλιάς!

Σε γενικές γραμμές είναι σταθερός και πιστός. Όμως επειδή κατά κανόνα είναι δημοφιλής και τα «ψηλοσκαέι», τον περιτριγυρίζουν πολλές και μπορεί να παρασυρθεί, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει τοι θέλει να χαλάσει τη σχέση του. Είναι πως ο βασιλιάς θα πηδ… τη δούλα του παλατιού … Κάπως έτσι φαντάσου το.

Η ιδέα του γάμου δεν τον φοβίζει. Αρκεί να έχει βρει τη βασίλισσα του και να έχει εξασφαλίσει μια άνετη ζωή. Επίσης η τελετή του γάμου θα πρέπει να γίνει όπως θα άρμοζε σε έναν βασιλιά: ανοιχτή, εντυπωσιακή και μεγαλεπήβολη. Αν δεν είναι σε θέση να υποστηρίξει τα παραπάνω τότε δεν θα μπει σε τέτοιες διαδικασίες.

Αν λοιπόν μπορείς να αντέξεις ένα εγωκεντρικό πλάσμα, που θα απαιτεί πάντα την προσοχή σου μα και την αγάπη σου, χωρίς όμως να αποποιείσαι τη θηλυκότητα και δυναμισμό, τότε είναι… YOU ARE THE NEXT QUEEN!


AMALTHIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου